ΒΕΡΟΙΑ posted by

Θύμησε… «Γκυρίνη» το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας…

Θύμησε… «Γκυρίνη» το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας…

Κάτι σε… “Γκυρίνη” θύμισε χθες το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας κι αναφερόμαστε με παραπολιτική διάθεση, στο ευρύ “φαινόμενο” που εμφανίστηκε στον συνδυασμό του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, όπου οι δημοτικοί σύμβουλοί του, ανεξαρτητοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο.

Εμφανίστηκε λοιπόν ένα αντίστοιχο “κρούσμα” (ελαφράς μορφής) και στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας, όπου χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η απόφαση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Τραπεζανλή να αποχωρήσει από τον συνδυασμό του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη και να γίνει ανεξάρτητος.

“Διαμαρτύρονταν συνεχώς γιατί δεν τον κάνω αντιδήμαρχο” απάντησε ο Κώστας Βοργιαζίδης, αποδίδοντας την αιτία της απόφασης του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου του, σε λόγους μη εκπλήρωσης μιας ίσως και ανέφικτης προσωπικής φιλοδοξίας. “Όμως όλοι κρινόμαστε από τον κόσμο” συμπλήρωσε λακωνικά ο δήμαρχος και το σταμάτησε εκεί, χωρίς περισσότερα, διότι προφανώς δεν τον απασχολεί και ιδιαίτερα.

Στη φωτογραφία (αρχείου), μια… vintage προεκλογική καμπάνια του Δημήτρη Τραπεζανλή όταν ξεκινούσε τον  αγώνα του, στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη, που καταχωρείται πλέον στα εκλογικά αρχεία της Ημαθίας.  Με άλλα λόγια…“να΄χαμε να λέγαμε” (για το κάποτε) και σε άλλα με υγεία (για αυτά που μπορεί να ακολουθήσουν)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up