ΗΜΑΘΙΑ posted by

Και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δοκιμών αντοχής στη γέφυρα του Αλιάκμονα

Και σήμερα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δοκιμών αντοχής στη γέφυρα του Αλιάκμονα

Και σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, θα συνεχιστούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα, της εθνικής οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων (Α.Θ.Ε), από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού έως και τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης, όπως και χθες 21 Φεβρουαρίου, για τις ώρες από τις επτά το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας και τα μέτρα που λαμβάνονται αφορούν στην εκτέλεση έκτακτων εργασιών δοκιμών και ελέγχων της κατάστασης (αντοχής) της εκεί γέφυρας του ποταμού Αλιάκμονα.

Στο πλαίσιο αυτό και με βάση τα παραπάνω, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (με κατεύθυνση προς την Αθήνα) θα διεξάγεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Κλειδιού στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Βέροια, στη συνέχεια από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας με κατεύθυνση προς Αθήνα – Κατερίνη και στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Μεθώνης, θα επανέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και σήμερα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up