ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Η εκλογική αισιοδοξία του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και η αναμονή για τα “δυνατά ονόματα” του συνδυασμού του

Η εκλογική αισιοδοξία του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη και η αναμονή για τα “δυνατά ονόματα” του συνδυασμού του

Μάλλον αισιόδοξος παρά αινιγματικός ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης όταν στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ρωτήθηκε εάν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με την προεκλογική κίνηση του ίδιου και του συνδυασμού του.

 Μπορεί να μην έδωσε την είδηση κάνοντας συγκεκριμένες αναφορές, άφησε όμως να εκδηλωθεί ικανοποίηση και αισιοδοξία εκ μέρους του, λέγοντας με νόημα ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις από τον ίδιο και τον συνδυασμό του κι αυτές θα περιλαμβάνουν ονόματα υποψηφίων που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ουσιαστικά, με την απάντηση αυτή, ο δήμαρχος επιβεβαίωσε εμμέσως αυτό που εδώ και κάποιο διάστημα, κυκλοφορεί ευρέως στην εκλογική “πιάτσα” ότι συστρατεύονται μαζί του “δυνατά ονόματα” που μάλιστα θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του και όπως λέγεται πρόκειται για πρόσωπα που “μπορούν να κάνουν τη διαφορά”…

Κάτι για το οποίο ο δήμαρχος δείχνει ιδιαίτερα σίγουρος και φανερά αισιόδοξος, επιμένοντας όμως να μην κοινοποιεί -ακόμη- τις λεπτομέρειες. Οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να περιμένουμε, για “λίγο ακόμη” όπως μας είπε και στενός συνεργάτης του.

Για να δούμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up