ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Γιώργος Χατζάρας, το… “ναρκωμένο φίδι” και σχόλια για το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Άρης

Ο Γιώργος Χατζάρας, το… “ναρκωμένο φίδι” και σχόλια για το ντέρμπι ΠΑΟΚ- Άρης

Στο αθλητικό ραδιόφωνο ‘Metropolis 95,5′ της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Ημαθιώτης προπονητής και «πρώην» του Άρη Θεσσαλονίκης, Γιώργος Χατζάρας ο οποίος αναφέρθηκε στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής μεταξύ της αγαπημένης ομάδας του, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και σε άλλα θέματα της ΠΑΕ του… “συμπατριώτη” του, Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά ο Γιώργος Χατζάρας ανέφερε τα εξής:

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη: «Δίνει μια ποιότητα στη ζωή της Θεσσαλονίκης αυτό το παιχνίδι. Έλειψε για χρόνια. Άλλη είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ και άλλη του Άρη. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει, είναι πολύ κοντά. Από την πλευρά του, ο Άρης έχει πολλές πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη. Είναι ένα ντέρμπι, όχι βαθμολογικό. Όταν παίζουν ο ΠΑΟΚ με τον Άρη τότε εμφανίζεται το ανάστημα της ομάδας που θέλει περισσότερο να κερδίσει το παιχνίδι. Τα παιχνίδια αυτά είναι σαν ένα ναρκωμένο φίδι, που ξυπνάει, τσιμπάει και μετά ξανακοιμάται. Έχει τις ιδιαιτερότητές του».

Για το αν ο Άρης μπορεί να νικήσει στην Τούμπα: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Η δυναμικότητα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Όμως, ο Άρης έχει ένα κίνητρο αν μπορεί να πάρει κάτι που δεν θέλει να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Είναι ερέθισμα για τον Άρη αυτό, δεν λέω αν μπορεί να το κάνει. Είναι ένα παιχνίδι κι όλα μπορούν να γίνουν».

Για το διακύβευμα του Άρη στα ντέρμπι που έρχονται: «Όταν ήρθαν τα δύσκολα ματς στον α’ γύρο, ο Άρης δεν πήγε καλά και αυτό προκάλεσε πολλά θέματα στην ίδια την ομάδα με αλλαγές και προβλήματα. Αυτό δεν θέλουν να ξαναγίνει, διότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Με αυτό το ρητό θα πάει ο Άρης στα δύσκολα ματς. Και εκεί θα δούμε αν η ομάδα μπορεί να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια και αν μπορεί το κάτι παραπάνω».

Για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη: «Έχει τις περισσότερες πιθανότητες, διότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη. Του δίνεται μια ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης. Βρήκε μια ισορροπία και αισθάνεται πιο δυνατός αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up