ΗΜΑΘΙΑ posted by

Και στην Ημαθία αναμένεται η κακοκαιρία ‘Ωκεανίς’ απο τα ξημερώματα του Σάββατου

Και στην Ημαθία αναμένεται η κακοκαιρία ‘Ωκεανίς’ απο τα ξημερώματα του Σάββατου

Επί ποδός βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από το νέο κύμα κακοκαιρίας «Ωκεανίς», που αναμένεται να «χτυπήσει» την ευρύτερη περιοχή μας, από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πάνω από 5.000 τόνοι αλατιού και 100 μηχανήματα έργου θα βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις, θα επηρεάσει όλη την Κεντρική Μακεδονία αλλά μεγαλύτερη ένταση τους νομούς της Χαλκιδικής, της Πιερίας και τα σύνορα των νομών Κιλκίς και Σερρών, ενώ σε σχέση με την Ημαθία η επιρροή του μάλλον αναμένεται… «ξώφαλτσα» και περιμετρικά. 

Το φαινόμενο θα διαρκέσει κυρίως το Σάββατο, το πρωί έως το βράδυ, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα επικρατεί ο επακόλουθος παγετός.

Υπάρχει επάρκεια αλατιού σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας –περίπου 5.000 τόνοι – καθώς μετά το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας και με τη συνεργασία όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, πραγματοποιήθηκε και νέα προμήθεια για να καλύψει όλες τις περιοχές, ενώ παράλληλα με αυτό, πάνω απο 100 οχήματα έργου θα βρίσκονται στον δρόμο για άμεση παρέμβαση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up