ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα αποτελέσματα του ΤΕΒΑ στην Ημαθία παρουσίασαν Τζιτζικώστας – Καλαϊτζίδης (φώτο-βίντεο)

Τα αποτελέσματα του ΤΕΒΑ στην Ημαθία παρουσίασαν Τζιτζικώστας – Καλαϊτζίδης (φώτο-βίντεο)

Στη Βέροια για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, παρουσιάστηκε το κοινωνικό έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η υλοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δικαιωμένος για όσα έγιναν για τον τόπο μας και το έργο που παρουσιάστηκε για όλη την Ημαθία και για όλους τους Ημαθιώτες εμφανίστηκε στην ομιλία του ο Κώστας Καλαϊτζίδης.

Αντιμετωπίσαμε όλη την Ημαθία ισότιμα και αξιοκρατικά, δεν λείψαμε από πουθενά, δεν αφήσαμε κανένα δήμο, κανένα χωριό χωρίς την παρουσία μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαϊτζίδης.

Θα ήθελα να μην είμαστε εδώ και να μην υπήρχε λόγος να κάνουμε τέτοιου είδους προγράμματα και τέτοιου είδους παρουσιάσεις, ανέφερε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα ανέφερε πως η κάθε υπηρεσία και ο κάθε υπάλληλος έβαλε το λιθαράκι του για να μπορέσει να υλοποιηθεί το σημαντικό αυτό πρόγραμμα στην Ημαθία.

Θα θέλαμε να μην υπήρχαν αυτές οι αδυναμίες για να μην χρειαστεί να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας μέσω τέτοιων προγραμμάτων, είπε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης.

Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη και τις ερωτήσεις που ακολούθησαν, φωτογραφίες και διαβάστε τις τοποθετήσεις του Κώστα Καλαϊτζίδη και του Απόστολου Τζιτζικώστα, στο ρεπορτάζ του alexandreia-gidas.gr κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up