ΒΕΡΟΙΑ posted by

Στη βαλιστική έρευνα αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί για τον πυροβολισμό προς το κτίριο των Δικαστηρίων της Βέροιας

Στη βαλιστική έρευνα αναζητούν απαντήσεις οι αστυνομικοί για τον πυροβολισμό προς το κτίριο των Δικαστηρίων της Βέροιας

Στη βαλιστική έρευνα του βλήματος αναζητούν οι αστυνομικοί τυχόν απαντήσεις για τον πυροβολισμό αγνώστου προς το κτίριο των Δικαστηρίων της Βέροιας που σημειώθηκε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες το απόγευμα της Δευτέρας.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βέροια, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον του δικαστικού μεγάρου το απόγευμα της Δευτέρας, προκαλώντας ζημιές στο γραφείο του αντεισαγγελέα. Ευτυχώς, η επίθεση εκδηλώθηκε μετά το πέρας του ωραρίου και το γραφείο ήταν άδειο. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την επιτόπια έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης πυροβόλησε από τον δρόμο που περνάει κάτω από τα δικαστήρια στην είσοδο της Βέροιας, αλλά κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να γίνει αντιληπτός. Στο σημείο που «χτυπήθηκε» απο τον πυροβολισμό, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα από μονόβολο κυνηγετικό φυσίγγιο.

Το βλήμα από το όπλο του δράστη έσπασε το τζάμι του γραφείου του αντεισαγγελέα, όπου ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος, και σφηνώθηκε στην οροφή. Οι αστυνομικοί έστειλαν τον κάλυκα και το βλήμα για βαλλιστική εξέταση και τώρα «ξεψαχνίζουν» τις υποθέσεις που χειρίστηκε τελευταία ο αντεισαγγελέας, αναζητώντας τυχόν ενδεχόμενα που να συνδέουν το περιστατικό με μια υπόθεση ή να πρόκειται για στόχο που «χτυπήθηκε» τυχαία σε ενδεχόμενο ο δράστης να στόχευσε απλώς προς το κτίριο και όχι κάπου συγκεκριμένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up