ΒΕΡΟΙΑ posted by

Προβληματισμός στην πλευρά της Γεωργίας Μπατσαρά για τη στελέχωση του συνδυασμού της

Προβληματισμός στην πλευρά της Γεωργίας Μπατσαρά για τη στελέχωση του συνδυασμού της

Προβληματισμός εξακολουθεί να επικρατεί στο εκλογικό επιτελείο της Γεωργίας Μπατσαρά, αναφέρουν πληροφορίες απο την πλευρά της υποψήφιας δημάρχου Βέροιας, για τη “περιορισμένη” ανταπόκριση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και άλλων πολιτών ευρύτερα, να συστρατευτούν με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και να “κατέβουν” ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κι απ΄οτι φαίνεται δεν έχουν άδικο όταν απο τη μιά εμφανίζονται πάνω απο 150 τοπικά στελέχη του κόμματος να συνυπογράφουν την υποστήριξή τους προς τη Γεωργία Μπατσαρά και την ίδια στιγμή να εμφανίζεται ο συνδυασμός της, με μόλις 17 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!

Πριν τα Χριστούγεννα, η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας (με το επίσημο «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας) είχε υποστηρίξει δημοσίως πως υπάρχει στη διάθεσή της “πληθώρα υποψηφίων” για να πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της και είχε προβλέψει ότι “ενδεχομένως να μην υπάρχουν κενές θέσεις στον συνδυασμό μετά τα Χριστούγεννα”. “Αν ενδιαφέρεται κάποιος διαθέτουμε ακόμη θέσεις όμως μετά τα Χριστούγεννα ίσως να μην έχουμε κενές θέσεις” είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Γεωργία Μπατσαρά, σε δημόσια δήλωσή της…

Και αυτή τη στιγμή όχι μόνο πέρασαν τα Χριστούγεννα αλλά μπήκαμε στον Μάρτιο και όπου να’ ναι κοντεύει το… Πάσχα και στον συνδυασμό εμφανίζονται επισήμως μόλις 17 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ την ίδια ώρα τοπικά στελέχη της Νεας Δημοκρατίας σπεύδουν και στελεχώνουν “αντίπαλους” συνδυασμούς ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες, πως να μην εμφανίζονται προβληματισμένοι, τόσο η Γεωργία Μπατσαρά όσο και οι συνεργάτες της;
Άδικο έχουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up