ΒΕΡΟΙΑ posted by

Στον γιατρό η Ιωάννα Μπέλλα για να αφαιρέσει εμφυτεύματα που έβαλε στα χείλη της

Στον γιατρό η Ιωάννα Μπέλλα για να αφαιρέσει εμφυτεύματα που έβαλε στα χείλη της

Η βεροιώτισσα Σταρ Ελλάς 2019 Ιωάννα Μπέλλα που πριν απο λίγο καιρό αποφάσισε να “απαλλαγεί” απο τατουάζ που είχε στους μηρούς της, για να συμμετέχει στα καλλιστεία της Μις Υφήλιες, προχώρησε και σε μια ακόμη παρόμοια απόφαση, προχωρώντας στην αφαίρεση εμφυτευμάτων που είχε στα χείλια της. Το ανακοίνωσε μάλιστα και η ίδια δημοσιεύοντας στιγμιότυπα απο την επίσκεψή της σε ειδική ιατρό.

Όπως είναι γνωστό η βεροιώτισσα καλονή έχει γίνει και αντικείμενο σχολιασμού και αμφιλεγόμενης κριτικής για τις πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο σώμα και κυρίως στο πρόσωπό της. Φαίνεται όμως ότι σταδιακά αλλάζει άποψη στο θέμα αυτό.

Όπως τώρα που αποφάσισε να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα από υαλουρονικό που είχε βάλει στα χείλια της, που δεν ήταν από “καλό υλικό” (όπως αποδείχθηκε) και αυτό κατέληξε σε ένα όχι και τόσο όμορφο αποτέλεσμα καθώς όπως παραδέχθηκε η ίδια και η γιατρός που έκανε την επέμβαση της αφαίρεσης και της αισθητικής αποκατάστασης, τα χείλια της Ιωάννας Μπέλλα σχεδόν είχαν παραμορφωθεί επειδή τα εμφυτεύματα άλλαξαν το σχήμα τους. Φαίνεται όμως ότι κι αυτό θα έχει αίσιο τέλος για την πανέμορφη βεροιώτισσα που όπως αποδείχθηκε τελικά, δεν είχε ανάγκη απο καμάι αισθητική επέμβαση στο σώμα της καθώς ίναι κουκλάρα απο φυσικού της και εντυπωσιάζει συνεχώς, όσο δείχνει τη φυσική ομορφιά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up