ΒΕΡΟΙΑ posted by

Πρόγραμμα για υποδομές και ανάπτυξη του δήμου Βέροιας, παρουσιάζει την Κυριακή ο Παύλος Παυλίδης

Πρόγραμμα για υποδομές και ανάπτυξη του δήμου Βέροιας, παρουσιάζει την Κυριακή ο Παύλος Παυλίδης

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον προεκλογικό προγραμματισμό του, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις μέσω των θεματικών εκδηλώσεων που διοργανώνει για την παρουσίαση ανά ενότητα, του προγράμματός του για τον δήμο Βέροιας.

Η αρχή έγινε απο τη Βεργίνα όπου προ ημερών παρουσίασε το πρόγραμμα για τον Τομέα του Τουρισμού (ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων και τη θεσμοθέτηση αντιδημάρχου Τουρισμού με έδρα τη Βεργίνα).

Σειρά τώρα έχει το πρόγραμμα του συνδυασμού ‘Συνδημότες’ για τον τομέα των υποδομών, των τεχνικών έργων και της ανάπτυξης του δήμου Βέροιας, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Cafe Draw στην περιοχή Μπαρμπούτα της Βέροιας.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών (συνδυασμού) ‘Συνδημότες’, υποψήφιο δήμαρχο Παύλο Παυλίδη και αναμένεται να γίνουν και πάλι ανακοινώσεις που θα συζητηθούν, όπως έγινε και με την παρουσίαση του προγράμματος γαι τον Τουρισμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα στη συγκέντρωση της Βέροιας, να ανακοινωθούν και νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, σε συνέχεια αυτών που ανακοινώθηκαν στη Βεργίνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up