ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τζιτζικώστας και Ψωμιάδης συναντήθηκαν σήμερα και ο Πάνος ευχήθηκε στον Απόστολο… τα επόμενα βήματά του να είναι στην Αθήνα

Τζιτζικώστας και Ψωμιάδης συναντήθηκαν σήμερα και ο Πάνος ευχήθηκε στον Απόστολο… τα επόμενα βήματά του να είναι στην Αθήνα

Απόστολος Τζιτζικώστας και Παναγιώτης Ψωμιάδης συναντήθηκαν σήμερα, σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ τους και συζήτησαν ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών όπου ο μεν Απόστολος Τζιτζικώστας είναι υποψήφιος περιφερειάρχης (στοχεύοντας στην επανεκλογή του) ο δε Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Απόστολου Τζιτζικώστα, όπου παλιά ήταν η έδρα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης να εύχεται, με σαφές υπονοούμενο,  στον περιφερειάρχη τα επόμενα βήματά του να είναι στην Αθήνα.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «αλλαγή κατεύθυνσης και μεγάλες αλλαγές» σε σχέση με την προηγούμενη διοίκηση, ενώ χαρακτήρισε διεκδικητικό και μαχητή τον κ. Ψωμιάδη που όπως είπε είναι βέβαιος πως θα αφήσει το αποτύπωμά του και στη Θεσσαλονίκη. «Ενημέρωσα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την αλλαγή κατεύθυνσης και για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε κάνει στην περιφέρεια, αλλαγές οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά και στην επόμενη μέρα του δήμου Θεσσαλονίκης», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε λόγο για «ένα τεράστιο έργο που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε». «Χαίρομαι γιατί η απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ανταλλάξαμε απόψεις για το αύριο, διότι θεωρώ από τώρα ότι είναι και ο επόμενος περιφερειάρχης, μετά το σπουδαίο έργο που έχει κάνει. Πιστεύω ότι ως ο επόμενος δήμαρχος θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και στο μέλλον. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και τα επόμενα βήματά του να είναι στην Αθήνα», ανέφερε με νόημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up