ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Κώστας Ναλμπάντης και προετοιμάζει τις επόμενες εκδηλώσεις του

Χαμηλούς τόνους κρατά ο Κώστας Ναλμπάντης και προετοιμάζει τις επόμενες εκδηλώσεις του

Επιμένει να κρατά χαμηλούς τόνους, ο Κώστας Ναλμπάντης, σε σχέση με την προεκλογική παρουσία του, ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, να επικεντρώνεται στις προτάσεις του για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο Αλεξάνδρειας και σε συνεργασία με το εκλογικό επιτελείο του να προετοιμάζει συλλογικά και προγραμματισμένα τις επόμενες κινήσεις του καθώς και τις επόμενες εκδηλώσεις του συνδυασμού του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας (ίσως το Σάββατο) θα διοργανώσει συνέντευξη τύπου, σε υλοποίηση αντίστοιχης υπόσχεσης που έδωσε προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στην αρχική εκδήλωση που είχε διοργανώσει για την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Παράλληλα ο ίδιος, οι συνεργάτες του και οι υποψήφιοι του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού του “Αξίζουμε Καλύτερα” προετοιμάζουν τη μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση που σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσουν στην αίθουσα του πολυχώρου “Αλεξάνδρειου” (στην Αλεξάνδρεια) τη Δευτέρα 18 Μαρτίου (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τον συνδυασμό του).

“Η θετική ανταπόκριση του κόσμου στην πόλη της Αλεξάνδρειας και στο εύρος του δήμου συνολικά (χωριά και δημοτικές κοινότητες) και κυρίως η νηφαλιότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Κώστας Ναλμπάντης τις δημοτικές εκλογές, δίνοντας έμφαση σε πρόγραμμα και σε προτάσεις, αποτελούν το βασικό στοιχείο που δίνει προβάδισμα στον συνδυασμό του” μας έλεγε στέλεχος της προεκλογικής εκστρατείας του Κώστα Ναλμπάντη κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει προσεχώς. Κι αυτός είναι ένας λόγος για να τις αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up