ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ξέρει τι κάνει ο Νότης Μαριάς και επέλεξε πρώτα τον Φώτη Φανιάδη. Το ζήτημα είναι εάν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στις ευρωεκλογές οι πολίτες…

Ξέρει τι κάνει ο Νότης Μαριάς και επέλεξε πρώτα τον Φώτη Φανιάδη. Το ζήτημα είναι εάν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στις ευρωεκλογές οι πολίτες…

Η ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, των πατροπαράδοτων ελληνικών παραδόσεων και γενικά της εθνικής κληρονομιάς της Πατρίδας μας, στην καρδιά της Ευρώπης, είναι ένας από τους βασικούς στόχους που επιδιώκει ο δραστήριος πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, Φώτης Φανιάδης μέσω της συμμετοχής του, ως υποψήφιος ευρωβουλευτής, με το ψηφοδέλτιο του Νότη Μαριά “Ελλάδα, ο άλλος δρόμος”.

Αυτό άλλωστε το αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Νότης Μαριάς κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισε να στελεχώσει τον συνδυασμό του, με τον Φώτη Φανιάδη ενός ανθρώπου που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης όχι μόνο στην περιοχή της Ημαθίας αλλά και πανελλαδικά.

Ο ‘Ελληνας ευρωβουλευτής, που αποδεικνύεται και ένας ξεχωριστά καλός φίλος της Ημαθίας, έχει κατά καιρούς εκφραστεί με θαυμασμό για την τεράστια παρακαταθήκη της Βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης του Πόντου, μέρος της οποίας φιλοξενείται στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, ο δε πρόεδρός της κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του καθώς κάνει με πολλή αγάπη και φιλότιμο ό,τι περνάει από το χέρι του για να αξιοποιήσει αυτήν την εθνική κληρονομιά.

Πέρα όμως από αυτά, η ανάμειξη του Φώτη Φανιάδη με τα “ενδότερα” των ευρωπαϊκών θεσμών, μέσω της υποψηφιότητάς του ως ευρωβουλευτής αλλά και με όλα όσα μπορούν να προκύψουν από αυτή τη συμμετοχή του και τις συνεργασίες που σίγουρα θα αναπτύξει θα υπάρξουν οφέλη και για άλλα ζητήματα.

Όπως για παράδειγμα το πολύκροτο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, του οποίου η προβολή και η επίσημη αναγνώρισή του, απο τα ευρωπαϊκά κέντρα, παραμένει διαρκώς ένα βασικό ζητούμενο. Ή και άλλα θέματα που ο Φώτης Φανιάδης γνωρίζει από πρώτο χέρι, τα χειρίζεται αποτελεσματικά και μπορεί να τα προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο, όπως για παράδειγμα τα αγροτικά θέματα της περιοχής.

Ξέρει τι κάνει ο Νότης Μαριάς και τον επέλεξε μεταξύ των πρώτων.
Το ζήτημα είναι εάν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στις ευρωεκλογές και οι πολίτες της Ημαθίας (και όχι μόνο αυτοί) ώστε να στηρίξουν υποψήφιους όπως ο Φώτης Φανιάδης που αποδεδειγμένα μπορούν να προσφέρουν σημαντικά για τον τόπο και για την Πατρίδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up