ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης φαίνεται πως επιλέγει να “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης φαίνεται πως επιλέγει να “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του

Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Γκυρίνης θα “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του, σε σχέση με τις προεκλογικές κινήσεις του και έναντι των άλλων υποψηφίων δημάρχων της Αλεξάνδρειας. Αυτό δείχνει τουλάχιστον, η μέχρι τώρα η στρατηγική που έχει επιλέξει, εμφανιζόμενος χωρίς πολλά λόγια και κυρίως χωρίς ιδιαίτερες… “αποκαλύψεις” ακόμη. Και το σημειώνουμε αυτό διότι όπως αναφέρει το περιβάλλον του, έχει να πει πολλά και κυρίως έχει να αποκαλύψει ακόμη περισσότερα, “όμως δεν είναι ακόμη η ώρα” όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ο σημερινός δήμαρχος Αλεξάνδρειας μάλλον θα κινηθεί -για την ώρα- ως… δήμαρχος και παρά ως υποψήφιος δήμαρχος, θεωρώντας ότι αυτό είναι και ένα βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα που διαθέτει έναντι των άλλων υποψηφίων.

Κι αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από εκδηλώσεις για να “συστηθεί” στους συμπολίτες του, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε κάτι… διαφορετικό σε σχέση με τις προεκλογικές κινήσεις του.

Γι΄αυτό το επαναλαμβάνουμε. Στην προεκλογική περίοδο, ο Παναγιώτης Γκυρίνης φαίνεται ότι θα “κρατήσει” τον τελευταίο λόγο για λογαριασμό του κι απομένει να δούμε τι μας… επιφυλάσει. Και κυρίως τι επιφυλάσει για τους άλλους υποψήφιους και τις… “εκπλήξεις” που ακούγεται ότι ετοιμάζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up