ΗΜΑΘΙΑ posted by

Με τον Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο Γιώργος Κάκαρης

Με τον Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε ο Γιώργος Κάκαρης

Άλλο ένα γεγονός έρχεται να δώσει βάση στην εκτίμηση ότι ο βεροιώτης δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κάκαρης, θα αποτελέσει μια απο τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση του ψηφοδέλτιου της Ημαθίας στις αναμενόμενες εθνικές εκλογές. Αυτή τη φορά η εκτίμηση αυτή προέρχεται από την ιδιαίτερα εγκάρδια συνάντηση που είχε πρόσφατα ο νεαρός πολιτικός με τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μια συνάντηση που προφανώς «δείχνει πολλά» για το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και μπορεί ο ίδιος ο Γιώργος Κάκαρης, μέσω ανάρτησής του στο facebook, να την προσδιορίζει σε εντελώς διαφορετική βάση, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι η επιπλέον στελέχωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία και με τον βεροιώτη αυτοδιοικητικό θα προσθέσει δυναμική και θα λειτουργήσει θετικά στο συνολικότερο εκλογικό αποτέλεσμα.

Αυτό άλλωστε ήδη φαίνεται από τη μέχρι τώρα παρουσία του Γιώργου Κάκαρη στην προβολή του κυβερνητικού έργου και στη στήριξη των προσπαθειών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης Τσίπρα ενώ αντίστοιχη δυναμική στήριξη δείχνει ο ίδιος και στην ευρύτερη προσπάθεια του κόμματος στην Ημαθία, τόσο σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και σε άλλα πολιτικά θέματα.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΚΑΡΗ

Σε σχέση τώρα, με την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Κάκαρης σχολιάστε:

«Είχα την ευκαιρία μετά την εκδήλωση των ευρωσοσιαλιστών με τίτλο «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη» να έχω 10λεπτη συνάντηση με το Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συζητήσουμε τις εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο στην πατρίδα μας και την Ευρώπη. Με χαροποίησε η διάθεση του πρωθυπουργού να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην εξομάλυνση των κοινωνικών αδικιών και την στήριξη των ευπαθών ομάδων στην χώρα μας. Η πρόθεση του να δοθεί αγώνας σε ευρωπαϊκό επίπεδο απέναντι στην ακροδεξιά και τις προεκτάσεις της δίνει ελπίδα. Τον προσκάλεσα στην όμορφη Ημαθία την οποία έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο αγώνας για μια δημοκρατική Ελλάδα με πρόσημο τον άνθρωπο συνεχίζεται.»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up