ΒΕΡΟΙΑ posted by

Μεταγραφή «αεροδρομίου» ο Παναγιώτης Γκυρίνης. Η Όλγα Μοσχοπούλου υποψήφια στον συνδυασμό του

Μεταγραφή «αεροδρομίου» ο Παναγιώτης Γκυρίνης. Η Όλγα Μοσχοπούλου υποψήφια στον συνδυασμό του

Μια «δημοτική μετακίνηση» που θυμίζει τις περίφημες «μεταγραφές αεροδρομίου» ανακοινώθηκε σήμερα από την πλευρά του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, ενόψει του προεκλογικού αγώνα του για την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα. Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη δημοτική σύμβουλο Όλγα Μοσχοπούλου, εκλεγμένη με τον δημοτικό συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια, το όνομα της οποίας φημολογούνταν ακόμη και ως ενδεχόμενη διάδοχο του κ. Δημητριάδη σε ένα νέο συνδυασμό.

Καλοσωρίζοντας την Όλγα Μοσχοπούλου με δήλωσή του, ο Παναγιώτης Γκυρίνης διαπιστώνει και ότι «η συμμετοχή της  στον συνδυασμό του “Ώρα Ευθύνης” δείχνει την εμπιστοσύνη στο έργο μας και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες πιστεύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει πρόγραμμα και προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Γκυρίνη αναφέρει:

Έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσω τη συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στο συνδυασμό «Ώρα Ευθύνης» για τις Εκλογές του Μαΐου.

Η Όλγα Μοσχοπούλου είναι γνωστή στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες από την πολύχρονη παρουσία της σε θέση ευθύνης στο Δήμο μας αλλά και στην Τοπική αυτοδιοίκηση.

Πολύτιμο και ουσιαστικό το έργο που προσέφερε και είναι αποδεκτό από όλους και όλες ανεξαρτήτου κόμματος ή παράταξης.

Η Όλγα διακρίνεται για την ανιδιοτέλειά της, τη διάθεση για προσφορά, για τις γνώσεις και τις ικανότητές της αλλά κυρίως για την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ευχαριστώ την Όλγα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μου για κοινό αγώνα και συμμετοχή της στη συνέχιση του έργου μας για την επόμενη τετραετία.

Η συμμετοχή της Όλγας Μοσχοπούλου στην “Ώρα Ευθύνης” δείχνει την εμπιστοσύνη στο έργο μας και αποδεικνύει καθημερινά ότι οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες πιστεύουν ότι αυτή η διοίκηση έχει επιτελέσει σημαντικό έργο και έχει πρόγραμμα και προοπτική για το μέλλον του Δήμου μας.

Η συμμετοχή της επίσης αποδεικνύει έμπρακτα ότι στην “Ώρα Ευθύνης” και στη Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στις συγκλίσεις, στην πολυσυλλεκτικότητα, τη διάθεση για συνεργασίες, στην ενωτική αντίληψη, όταν πρυτανεύει η κοινωνική προσφορά, χωρίς ιδιοτελείς σκοπιμότητες.

Πιστεύουμε απόλυτα ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που οι συγκλίσεις και οι συναινέσεις είναι απαραίτητο στοιχείο για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και των παιδιών μας.

Καλωσορίζουμε θερμά την Όλγα στην “Ώρα Ευθύνης”, την περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη και συναδελφικότητα και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό αγώνα που μας ενώνει για ένα καλύτερο και ανθρώπινο δήμο Αλεξάνδρειας.

Παναγιώτης Γκυρίνης

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up