ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Η Όλγα Καστανά υποψήφια με τον Κώστα Ναλμπάντη. Νέα «ηχηρή» προεκλογική μεταγραφή στον δήμο Αλεξάνδρειας

Η Όλγα Καστανά υποψήφια με τον Κώστα Ναλμπάντη. Νέα «ηχηρή» προεκλογική μεταγραφή στον δήμο Αλεξάνδρειας

Ημέρα της Γυναίκας σήμερα αλλά και ημέρα γυναικείων αυτοδιοικητικών μεταγραφών σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές της Αλεξάνδρειας. Εκεί όπου το πρωί ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης ανακοίνωσε τη συμμετοχή ως υποψήφιας στον συνδυασμό του, της δημοτικής συμβούλου Όλγας Μοσχοπούλου (απο τον συνδυασμό του Φώτη Δημητριάδη).

Λίγο μετά ακολούθησε ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης που ανακοίνωσε μια εξ ίσου σημαντική και «θορυβώδη» μετακίνηση καθώς η δημοτική σύμβουλος Όλγα Καστανά, επίσης δημοτική σύμβουλο με τον Φώτη Δημητριάδη εντάχθηκε στον συνδυασμό του και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί του.

Σχετικά με τη συνεργασία της Όλγας Καστανά με τον συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη «Αξίζουμε καλύτερα» ανακοινώθηκαν τα εξής:

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που σηματοδοτεί τους αγώνες και τις κατακτήσεις του γυναικείου φύλου τόσο στην κοινωνική όσο και στην πολιτική ζωή, επέλεξε η κ. Όλγα Καστανά για να ανακοινώσει την συμπαράταξη της στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη.

Η Όλγα Καστανά, όπως έγινε γνωστό, συναντήθηκε με τον Κώστα Ναλμπάντη στο πολιτικό του γραφείο επί της οδού Βετσοπούλου στην Αλεξάνδρεια και συμφώνησε να είναι υποψήφια στις εκλογές του Μαΐου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Προηγουμένως εξέφρασε την πίστη της στον καθαρό πολιτικό αγώνα που καταβάλλεται συνολικά από τον συνδυασμό «ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», και δήλωσε έτοιμη να ενώσει τις δυνάμεις της στον κοινό σκοπό για ένα καλύτερο μέλλον στην ζωή του τόπου.

Από τη μεριά του ο Κώστας Ναλμπάντης εξέφρασε την ικανοποίηση του και δήλωσε ότι είναι τιμή για τον ίδιο και την παράταξη του να πλαισιώνεται το ψηφοδέλτιο από δυναμικές παρουσίες στον χώρο της αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής ζωής του τόπου, σαν αυτή της Όλγας Καστανά.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Όλγα Καστανά είναι εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος. Είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές με την δημοτική παράταξη του Φώτη Δημητριάδη. Είναι δασκάλα παραδοσιακών χωρών με πολυσχιδή δραστηριότητα στον τομέα της διατήρησης των παραδόσεων του τόπου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up