ΗΜΑΘΙΑ posted by

Με Τζιτζικώστα τελικά η Μαρία Αλδάκου…

Με Τζιτζικώστα τελικά η Μαρία Αλδάκου…

Στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα κατέληξε τελικά η βεροιώτισσα οδοντίατρος Μαρία Αλδάκου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας, μετά τις αρχικές φήμες που την ήθελαν να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη αλλά και τόσα είχαν κυκλοφορήσει εκ των υστέρων ότι θα ήταν στο πλευρό του επίσης υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας, Απόστολου Εμμανουηλίδη.

Πολλά είχαν σχολιαστεί όταν εμφανίστηκε σε βίντεο, να στέκεται στο πλευρό του Απόστολου Εμανουηλιδη και να χειροκροτεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, που είχε γίνει μέσω… Κωνσταντινούπολης και ακούστηκε ότι μπορεί να είναι υποψήφια μαζί του (κάτι που εκ των υστέρων έσπευσε να διαψεύσει), όπως πολλά είχαν σχολιαστεί για τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε υπέρ του Παύλου Παυλίδη και όλος ο κόσμος πίστεψε ότι τελικά θα παραμείνει υποψήφια μαζί του.

Τελικά η επιλογή που κάνει τελικά η Μαρία Αλδάκου, είναι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, μια επιλογή που εάν την προσθέσεις στα όσα είχαν γραφτεί για τις δήθεν υποψηφιότητές της με τον Απόστολο Εμμανουηλίδη και τον Πάυλο Παυλίδη, είναι η «τρίτη επιλογή». Να είναι και η… «φαρμακερή»; Θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up