ΗΜΑΘΙΑ posted by

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Εάν επιβεβαιωθούν οι υποψηφιότητες των Τόλκα και Κάκαρη, τότε… cherchez la femme !

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Εάν επιβεβαιωθούν οι υποψηφιότητες των Τόλκα και Κάκαρη, τότε… cherchez la femme !

Γράψαμε σε προηγούμενο σχόλιο του zoomerang.gr για τη συνάντηση που είχε πρόσφατα , με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο νεαρός βεροιώτης δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κάκαρης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να είναι ένας απο τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.

Η συμμετοχή του Γιώργου Κάκαρη στο ψηφοδέλτιο, μαζί με την επίσης αναμενόμενη συμμετοχή στο ίδιο ψηφοδέλτιο και του υφυπουργού Άγγελου Τόλκα αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα παρά τογεγονός ότι η Φρόσω Καρασαρλίδου σε κυρίαρχο ρόλο, ο Χρήστος Αντωνίου επίσης αλλά και ο Γιώργος Ουρσουζίδης διατηρούν σημαντικό μερίδιο προσωπικής επιρροής στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και σε παράπλευρους πολιτικούς χώρους.

Και εφόσον ο Γιώργος Ουσρουζίδης αποφασίσει να ξαναδώσει την εκλογική μάχη του, ήδη έχουμε συμπληρωμένη μια πεντάδα υποψηφίων, με τις τρείς “παλιές” υποψηφιότητες (Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστο Αντωνίου και Γιώργο Ουρσουζίδη) και τις δύο “νέες” και αναμενόμενες (Γιώργο Κάκαρη και Άγγελο Τόλκα).

Συνεπώς η μία υποψηφιότητα που απομένει δεν μπορεί παρά να είναι γυναίκα λόγω της ποσόστωσης όμως για την ώρα δεν θα αναφέρουμε τη θεωρούμενη ως επικρατέστερη για να καταλάβει τη θέση αυτή. Με άλλα λόγια… cherchez la femme !

1 Comment

  • Τό ότι βγήκαν βουλευτές οι συγκεκριμένοι ήταν συγκυρία καί ήταν με λίστα, δέν παρουσίασαν κανένα έργο γιά τήν Ημαθία. Βολεψαν τούς εαυτούς τους καί συγγενείς. Άβουλα όντα χωρίς προσωπικότητα πού ψήφισαν σέ όλα ναι επειδή τσεπωνουν τόν μισθό τους.. Καί μόνο τό ότι συγκερβενησαν με ένα ακροδεξιό κόμμα δέν υπάρχει περίπτωση να τους ψηφιση κανείς προοδευτικός πολίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up