ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δυναμική ανανέωσης δίνει υποψηφιότητα του Συμεών Πουλασουχίδη στη δημοτική ενότητα Βέροιας

Δυναμική ανανέωσης δίνει υποψηφιότητα του Συμεών Πουλασουχίδη στη δημοτική ενότητα Βέροιας

Νέα δυναμική ανανέωσης αναμένεται να δώσει στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη “Δράση με Γνώση”, η συμμετοχή του Συμεών Πουλασουχίδη που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Βέροιας και ήδη ξεκίνησε την προεκλογική προσπάθειά του.

Ο Συμέων Πουλασουχίδης είναι γιός του έμπειρου αυτοδιοικητικού Κώστα Πουλασουχίδη κι αυτό απο μόνο του, δίνει ξεχωριστό “βάρος” στην προσπάθειά του, λόγω του ιδιαίτερα επιτυχούς παρελθόντος που εκπροσωπεί.

Σηματοδοτεί όμως και το ύψος του πήχη για την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει ο νεαρός Πουλασουχίδης, ο οποίος μπορεί να το φθάσει και να το ξεπεράσει καθώς όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι πρόκειται για έναν ικανό και προκομένο νέο άνθρωπο που μπορεί να εκπροσωπήσει αξιόπιστα τη γενιά του αλλά και να προσφέρει την ανανέωση που έχει πάντα ανάγκη μια δημοτική προσπάθεια, όσο πετυχημένη κι αν είναι.

Όπως μάλιστα έχουμε γράψει ξανά, όλοι αναγνωρίζουμε την ανάγκη ανανέωσης στα πολιτικά πράγματα του τόπου, όλοι θέλουμε τους νέους να συμμετέχουν στα τοπικά πολιτικά δρώμενα, οφείλουμε όμως να τους στηρίξουμε έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια. Και στις εκλογές η έμπρακτη στήριξη σημαίνει ψήφο. Τόσο απλά.

Καλή επιτυχία στον Συμεών Πουλασουχίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up