ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ενάμιση χρόνο μετά ο υπουργός Νίκος Παππάς έρχεται ξανά στη Βέροια για επίσημη επίσκεψη

Ενάμιση χρόνο μετά ο υπουργός Νίκος Παππάς έρχεται ξανά στη Βέροια για επίσημη επίσκεψη

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στη Βέροια (αρχές Νοέμβρη του 2017) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ανακοίνωσε (μέσω της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας) ότι θα επισκεφθεί και πάλι την πόλη την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μάρτη.

Για την ώρα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες της επίσκεψης, μπορούμε όμως να υποθέσουμε ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση- ομιλία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας έδειξε πρόσφατα ότι μπορεί να κινητοποιεί αρκετό κόσμο και να γεμίζει μεγάλες αίθουσες, όπως έγινε πρόσφατα και με την εντυπωσιακή εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας, Αντώνη Μαρκούλη, που έχει και την υποστήριξή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο υπουργός Νίκος Παππάς στην προηγούμενη άφιξή του στη Βέροια, είχε περιοριστεί σε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Βένους (φωτο) διότι η επίσκεψή του είχε αποκλειστικό σκοπό το θέμα της χρήσης των νέων τεχνολογιών στη γεωργία, επ΄ευκαιρία και της συμμετοχής του, στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας που είχε πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν στη Θεσσαλονίκη.

Στη Βένους, ο Νίκος Παππάς είχε ενημερωθεί για το έργο ευφυούς γεωργίας Gaiasense στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις συμπύρηνου ροδάκινου της ευρύτερης περιοχής και στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε κι ένα από τα αγροτεμάχια-«πιλότους», που είναι εφοδιασμένο με τους τηλεμετρικούς σταθμούς, οι οποίοι παρακολουθούν τα μετεωρολογικά και εδαφολογικά δεδομένα.

Το πρόγραμμα σχετικά με την επίσκεψη του υπουργού στη Βέροια, την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών (με τη συνεργασία και του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας) και άμεσα θα δημοσιοποιηθεί για την ενημέρωση του κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up