ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Οι “Όλγες” της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη και ο επίλογος της ιστορίας

Οι “Όλγες” της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη και ο επίλογος της ιστορίας

Το επόμενο επεισόδιο του μακρού σίριαλ της προεκλογικής περιόδου αναμένουν όλοι στον δήμο Αλεξάνδρειας, μετά τη θεαματική εξέλιξη που είχε το πρόσφατο με τις Όλγες της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη, που τελικά επέλεξαν να μετακινηθούν σε διαφορετικούς υποψήφιους, η μεν Όλγα Μοσχοπούλου στον Παναγιώτη Γκυρίνης η δε Όλγα Καστανά στον Κώστα Ναλμπάντη.

Θα είναι κι αυτό (το επόμενο) ένα επεισόδιο επίσης μεταγραφικής “κινητικότητας” όμως καθώς οι “Όλγες” της δημοτικής ομάδας Δημητριάδη “εξαντλήθηκαν” (aka τελείωσαν), η επόμενη μετακίνηση (μεταγραφή) θα έχει άλλο όνομα. Εάν θα λέγεται π.χ. Μαρία ή π.χ. Κώστας ή κάπως αλλιώς δεν μπορούμε να ξέρουμε, όμως μπορούμε να ξέρουμε ότι η “ξύλευση” της … “πεσούσης δρυός” θα έχει και συνέχεια.

Γνωστοί και οι… “ξυλοκόποι”.

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος ήταν ο πρώτος που εξασφάλισε ισχυρό τμήμα του “κορμού” (Σάκης Κούγκας) και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα σταματήσει μόνο εκεί…

Ακολούθησε ο Παναγιώτης Γκυρίνης που πήρε για τον συνδυασμό του “δυνατό κομμάτι” (Όλγα Μοσχοπούλου) ενώ εξίσου επιτυχής ήταν και η παρόμοια “κίνηση” από την πλευρά του Κώστα Ναλμπάντη (Όλγα Καστανά) για λογαριασμό του συνδυασμού του.

Ακούγεται μάλιστα ότι ένα άλλο σημαντικό “κλαδί” του “πεσμένου δέντρου” αποκόπτεται για να ακολουθήσει το δρόμο της περιφερειακής αυτοδιοίκησης κι έτσι όπως πάνε τα πράγματα, σε κανά μήνα περίπου, η πάλαι ποτέ ισχυρή δημοτική ομάδα του Φώτη Δημητριάδη θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Και κάπως έτσι θα γραφτεί ο επίλογος της ιστορίας (της).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up