ΒΕΡΟΙΑ posted by

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία για τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία για τον Σάκη Κεχαγιόγλου

Άλλη μια σπουδαία επιτυχία καταγράφεται στο ενεργητικό του σπουδαίου ποινικολόγου Σάκη Κεχαγιόγλου (με καταγωγή σπο τη Βέροια), διεθνής αυτή τη φορά, που αφορά στην αθώωση της 21-χρονης Ελληνίδας που έγινε γνωστή ως κατηγορούμενη απο τις αρχές του Χονγκ Κονγκ για υπόθεση ναρκωτικών. Μπορεί ως συνήγορος υπεράσπισης να είχε διατυπώσει τις επιφυλάξεις του για την πορεία της δίκης, υπάρχει όμως γενική αποδοχή ότι χειρίστηκε άψογα την υπερασπιστική γραμμή της πελάτισσάς του και σε συνεργασία που είχε με τους Κινέζους συναδέλφους του, που παρέστησαν στο δικαστήριο για λογαριασμό του, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV με την Έλλη Στάη ο Σάκης Κεχαγιόγλου, έκανε λόγο για “ανέλπιστη απόφαση”. Παράλληλα ο κ. Κεχαγιόγλου εμφανίστηκε χαρούμενος που διαψεύστηκε, καθώς όπως είπε “τα δικαστικά χρονικά είναι γεμάτα εκπλήξεις και κανείς σοβαρός δικηγόρος δεν πρέπει να «προδικάζει» μια απόφαση”. Τόνισε επίσης και τα εξής: “Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αισθάνομαι ευτυχής που διαψεύστηκα”.

“Η απόφαση αθώωσης ήταν ομόφωνη λόγω ισχυρών αμφιβολιών. Η κατηγορούσα αρχή ήταν καταδικαστική από καθήκον. Οι ένορκοι αποφάσισαν ανεξάρτητα. Ήταν σχεδόν σίγουρη η καταδίκη αλλά πείστηκαν από τα στοιχεία της υπεράσπισης» σημείωσε κι έκανε λόγο για προετοιμασία της υπεράσπισης επί 17 μήνες υπερθεματίζοντας όσον αφορά τη συνεργασία του με τους συναδέλφους του στο Χονγκ Κονγκ η οποία απέδωσε τελικά καρπούς. Τέλος μιλώντας για την αντίδραση και τη συναισθηματική κατάσταση της Ειρήνης είπε πως «η εικόνα πάντα είναι συναισθηματικά φορτισμένη σε τέτοιες αποφάσεις», μιλώντας για κλίμα γιορτής στο πρώτο κρασί που ήπιαν μετά την αποφυλάκιση της 21χρονης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up