ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Πάνω από 70 υποψήφιοι ήδη στελεχώνουν την “Ώρα Ευθύνης”: Πληρότητα- Αρτιότητα- Ποιότητα

Πάνω από 70 υποψήφιοι ήδη στελεχώνουν την “Ώρα Ευθύνης”: Πληρότητα- Αρτιότητα- Ποιότητα

Μέσα σε κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας για την έκβαση και των δημοτικών εκλογών του 2019, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αλεξάνδρεια συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, που φαίνεται ότι διεκδικεί με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο την επανεκλογή του.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην οδό Βετσοπούλου, στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και σύμφωνα με πληροφορίες συμμετείχαν πάνω από εβδομήντα (70) υποψήφιοι σύμβουλοι που στελεχώνουν τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη. Ένας αριθμός ενδεικτικός για την ετοιμότητα του συνδυασμού, την ευρεία αποδοχή που γνωρίζει στην πόλη της Αλεξάνδρειας και στα χωριά του δήμου αλλά και στη δυναμική που εξακολουθεί να έχει και να την ανανεώνει, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συγκέντρωση αυτή ο δήμαρχος κι επικεφαλής του συνδυασμού ‘Ώρα Ευθύνης” έδωσε το μήνυμα της νίκης, ζήτησε από τους συνεργάτες του να αφοσιωθούν στην ειλικρινή επικοινωνία με τους πολίτες και να αποφεύγουν να απαντούν σε προκλήσεις αντιπάλων συνδυασμών που θέλουν να οξύνουν το εκλογικό κλίμα και να δημιουργήσουν πόλωση και προσδιόρισε τα νέα χαρακτηριστικά του συνδυασμού με τρεις λέξεις: Πληρότητα- Αρτιότητα- Ποιότητα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό και το προεκλογικό πρόγραμμα δράσης της “Ώρας Ευθύνης” και του Παναγιώτη Γκυρίνη που όπως δείχνουν τα πράγματα θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, δυναμικά αλλά και διαφορετικά, με στόχο μια νέα εκλογική επιτυχία.

1 Comment

  • Ερωτώ τον κ.Ντομουχτσή, το αναφερόμενο άρθρο ειναι προιόν κάλυψης δια ζώσης του αlexandreia-gidas ως πρός την συγκεκριμένη συγκέντρώση, η συνταχθέν απο τον κ.Γκυρίνη και αποσταλλέν προς ανάρτηση, το εν λογω κείμενο; Διότι κ.Ντομουχτσή εφ όσον είσασταν παρών προς ειδησεογραφική κάλυψη της συγκεκριμένης πολιτικής εκδηλώσεως,τότε έχετε υποχρέωση προς όλους εμάς που πιστεύουμε στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας,αλλά και όπως επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογια, να μας εμφανίσετε σχετικές φωτογραφίες,όπως πράττετε πάντοτε αν δεν κάνω λάθος σε παρομοίου τύπου εκδηλώσεις και όχι αντί αυτών, να μας παρουσιάζετε μια φωτογραφία από προηγούμενη συνέντευξη του κ.Γκυρίνη στα δικά σας γραφεία. Ειδάλλως σε αντίθετη περίπτωση λυπάμαι που θα το πώ,αλλά αρχίζουν να εγείρονται δικαιολογημένα πολλά ερωτηματικά ως προς την αντικειμενική κάλυψη από εσάς, του προεκλογικού αγώνα των υποψηφίων Δημάρχων Αλεξανδρείας. Αναμένουμε λοιπόν όλοι με ενδιαφέρον την διευκρινιστική απαντησή σας προς άρση αμφιβολιών και παρεξηγήσεων!

    Με εκτίμηση – Ευρύμαχος.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up