ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη στο 4o Συνέδριο Τουρισμού με θέμα “Τουρισμός: Το Μοντέλο του Μέλλοντος”

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη στο 4o Συνέδριο Τουρισμού με θέμα “Τουρισμός: Το Μοντέλο του Μέλλοντος”

Στις εργασίες του 4oυ Συνέδριου Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη με κεντρικό θέμα “Τουρισμός: Το Μοντέλο του Μέλλοντος” συμμετείχε και η βεροιώτισσα Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος του Τομέα Πολιτισμού του κόμματος.

Το γενικό συμπέρασμα του συνεδρίου ήταν οι αυξητικές τάσεις που εμφανίζονται στον ελληνικό τουρισμό και το θετικό πρόσιμο που σημειώνει ο κλάδος, διαπιστώσεις που “σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας κάνουν να επαναπαυόμαστε” όπως τόνισε χαρακτηριστικά απο το βήμα του συνεδρίου, η γενική διευθύντρια τουριστικής τουριστικής πολιτικής του υπουργείου Τουρισμού Παναγιωτα. Διονυσοπούλου.

Το συνέδριο «Τουρισμός: το μοντέλο του μέλλοντος» διοργανώθηκε από τα πέντε διμερή επιμελητήρια -ελληνοαμερικανικό εμπορικό επιμελητήριο, ελληνοβρετανικό εμπορικό επιμελητήριο, ελληνογαλλικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο και το ελληνοϊταλικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

“Ένας στόχος: Τουρισμός, μοναδικός προορισμός για το μέλλον” σχολιάσε με έμφαση η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, αναφέρόμενη στη συμμετοχή της και στις συναντήσεις που είχε με εκποσώπους της τουριστικής αγοράς και των επενδύσεων στον χώρο του τουρισμού.

Στη φωτογραφία, απο τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Ποζρικίδη, διεθύνοντα σύμβουλο της HELEXPO-ΔΕΘ και σταθερό φίλο της Ημαθίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up