ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Μαντζώλας από τη Μελίκη

Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Μαντζώλας από τη Μελίκη

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο σημερινός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Φώτη Δημητριάδη από την Μελίκη Γιώργος Μαντζώλας.

Ο κ. Μαντζώλας, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και τον συνδυασμό με τον οποίον θα κατέβει στις εκλογές του Μαΐου.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες, 

Η τετραετία που διανύουμε και στις 26 Μαϊου φτάνει στο τέλος της με τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, υπήρξε πρωτοφανής για τον τόπο μας. Ομολογημένη διαπίστωση όλων η ανικανότητα, η απραξία και η παντελής απουσία της διοικούσας αρχής σε τοπικό αλλά και δημοτικό επίπεδο. Ολόκληρο το έργο της αποτελεί εισκόμιση μηδενικών επί μηδενικών! 

Από την πλευρά μου, μένω πιστός στους συνεργάτες μου και συνεπής στις θέσεις της δημοτικής ομάδας που υπηρέτησα για δύο τετραετίες και συμπαρατάσσομαι σε αυτές τις εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας Αργύρη Πανταζόπουλο στον δημοτικό συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ». 

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος ένας έντιμος άνθρωπος, ένας επιστήμονας με γνώσεις και ικανότητες, αποστασιοποιημένος από πελατειακές δοσοληψίες, εκπροσωπεί με την υποψηφιότητά του στο δήμο Αλεξάνδρειας το νέο, όχι μόνο ηλικιακά αλλά και αναφορικά με τις ιδέες και τις πρακτικές του. 

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουνε την προσπάθειά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με δύναμη ενότητας και ελπίδας για το μέλλον του δήμου Αλεξάνδρειας! 

Μαντζώλας Γεώργιος 

Δημοτικός Σύμβουλος 

πρ. πρόεδρος Μελίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up