ΗΜΑΘΙΑ posted by

Τα ονόματα που φαίνεται να «κλειδώνουν» για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία

Τα ονόματα που φαίνεται να «κλειδώνουν» για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία

Αναφορά σε πληροφορίες για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία έκανε πρόσφατα η ιστοσελίδα “Παραπολιτικά” (που… “ειδικεύεται” σε θέματα του συγκεκριμένου κομματικού χώρου) τονίζοντας σε σχόλιό της ότι “ξεκαθαρίζει η εικόνα”.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι τα ονόματα που φαίνεται να κλειδώνουν εκτός από τον υποψήφιο νυν βουλευτή, Απόστολο Βεσυρόπουλο, είναι του δικηγόρου Λάζαρου Τσαβδαρίδη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του πολιτευτή Τάσου Μπαρτζώκα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Τσαβδαρίδη (σημειώνοντας ότι διαθέτει εμπειρία ως πρώην βουλευτής με την πολιτική του δράση να μην έχει σταματήσει ποτέ) και Μπαρτζώκα (σημειώνοντας ότι συγκεντρώνει απόλυτα  το «πακέτο» που αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της πολιτικής ανανέωσης ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς)

Ολόκληρο το κείμενο (με αναφορές και σε άλλα ονόματα- υποψήφιους για την τελική εξάδα) αναφέρει:

Ξεκαθαρίζει η εικόνα στην Ημαθία σχετικά με τους «γαλάζιους» υποψήφιους για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Τα ονόματα που φαίνεται να κλειδώνουν εκτός από τον (αναγκαστικά) υποψήφιο νυν βουλευτή, Απόστολο Βεσυρόπουλο, είναι του δικηγόρου Λάζαρου Τζαβδαρίδη, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και του πολιτευτή Τάσου Μπαρτζώκα.
Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης διαθέτει όχι μόνο την εμπειρία ως πρώην βουλευτής, αλλά και τον εκλογικό του «στρατό» στην Ημαθία, με την πολιτική του δράση να μην έχει σταματήσει ποτέ.
Δραστήριος και διαθέτοντας απόλυτα  το «πακέτο» που αναζητά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της πολιτικής ανανέωσης, είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, επίσης δικηγόρος, Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος στις εκλογές του 2014 έκανε μια πολύ δυνατή εκλογική «κούρσα», συγκεντρώνοντας κοντά στις 7.000 ψήφους.
Με αυτή την «μαγιά», με πολιτικό λόγο και έντονη δράση ο Μπαρτζώκας συγκαταλέγεται στα ονόματα, που μαζί με τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, αποτελούν τα φαβορί, και εμφανίζονται να «κλειδώνουν» ως η πρώτη βασική τριάδα για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.
Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα, δυνατά ακούγεται η Νίκη Καρατζούλια, Περιφερειακή Σύμβουλος, αλλά και ονόματα από το Μητρώο Στελεχών όπως ο Φώτης Κουτσουπιάς, η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και ο Προκόπης Μπίλης”.

1 Comment

  • 1) ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    2) ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ
    3) ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΙΑ
    4) ΜΠΙΛΗΣ
    5) ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up