ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Η συγκίνηση του Νίκου Μπρουσκέλη

Η συγκίνηση του Νίκου Μπρουσκέλη

Το δικό του σχόλιο έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, Νίκος Μπρουσκέλης, με αφορμή τα εγκαίνια του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Ιστορίας και Λαογραφίας του δήμου Αλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής 31 Μαρτίου. Ένα έργο που ξεκίνησε όταν ήταν δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο πατέρας του, ο αείμνηστος Δημήτρης Μπρουσκέλης κι αυτός ήταν ο λόγος που ο σημερινός δήμαρχος, Παναγιώτης Γκυρίνης, θέλοντας να τιμήσει την καθοριστική συμβολή του, τίμησε στο όνομά του, τη σύζυγό του, Λέλα Μπρουσκέλη.

Σχολίασε ο Νίκος Μπουσκέλης:

Είναι φορές που είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν. Αλλά θα το προσπαθήσω. Για μας ως οικογένεια, το όραμα του Δημήτρη Μπρουσκέλη και των συνεργατών του από το 1985 που ξεκίνησε η προσπάθεια, παρέμενε πάντα ζωντανό: Να παραδοθεί προς χρήση το Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στους πολίτες του Δήμου μας. Άλλωστε ένας από τους κύριους λόγους της συμμετοχής μου στα δημοτικά δρώμενα το 2014 ήταν αυτός. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι και συγκινημένοι για την σημερινή βραδιά (των εγκαινίων). Έστω κι αν δεν είναι όλα ιδανικά. Χρέος της επόμενης Δημοτικής Αρχής, να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χώρο αυτόν, πιστεύοντας και κεφαλαιοποιώντας την υπεραξία που μπορεί να αποκτήσει για τον τόπο μας”.

Στη φωτογραφία (κάτω) η μητέρα του Νίκου Μπρουσκέλη, Λέλα Μπρουσκέλη και τα εγγόνια της, Δημήτρης (γιος Νίκου) και Ζάχος (γιος της αδελφής του Κωνσταντίνας) παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up