ΝΑΟΥΣΑ posted by

Αρχαιολογικό Κέντρο Νάουσας ανακοίνωσε ο Νίκος Κουτσογιάννης

Αρχαιολογικό Κέντρο Νάουσας ανακοίνωσε ο Νίκος Κουτσογιάννης

“Βάζουμε τη Νάουσα στον αρχαιολογικό χάρτη της Ημαθίας”. Με τη φράση αυτή, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης παρέδωσε το κεντρικό κτήριο της πρώην Μαθητικής Εστίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας προκειμένου να αναπτυχθεί εκεί ένας χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργήσει ως χώρος για την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού της Νάουσας και της προβολής των αρχαιοτήτων της περιοχής της.

Σε δήλωσή του, ο Νίκος Κουτσογιάννης αναφέρει:

“Και εγένετο Αρχαιολογικό Κέντρο Νάουσας!!! Βάζουμε τη Νάουσα στον αρχαιολογικό χάρτη της Ημαθίας δημιουργώντας ένα ζωντανό κύτταρο φιλοξενίας, έκθεσης και συντήρησης αρχαιολογικών θησαυρών από τη Μακεδονία μας!

Παραδώσαμε το κεντρικό κτήριο της πρώην Μαθητικής Εστίας στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας προκειμένου να αναπτυχθεί ένας χώρος αρχαιολογικού ενδιαφέροντος που θα λειτουργήσει εξαιρετικά ευεργετικά για την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού Νάουσα. Ευχαριστώ θερμά την εξαίρετη αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη για τη συνεργασία και την αγάπη που δείχνει στον τόπο μας! Συνεχίζουμε δυναμικά με την επανέναρξη της ανασκαφικής δραστηριότητας στο Πρώτο Πανεπιστήμιο της Οικουμένης, τη Σχολή του Αριστοτέλη!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up