ΒΕΡΟΙΑ posted by

Αναμονή για την υποψηφιότητα της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη

Αναμονή για την υποψηφιότητα της Ιφιγένειας Βλαχογιάννη

Όλα δείχνουν ότι η γυναικεία παρουσία που θα “καλύψει” την αναγκαία ποσόστωση για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία (μαζί με την θεωρούμενη ως ήδη “σίγουρη” υποψήφια Νίκη Καρατζιούλα) θα είναι η νεαρή επιχειρηματίας από τη Βέροια, Ιφιγένεια Βλαχογιάννη. Κι αυτό μάλλον εξηγεί την ιδιαίτερα αυξημένη δραστηριότητα που παρουσιάζει ως πολιτικό στέλεχος και ως μέλος της επιτροπής Πολιτισμού του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει και στην εκδήλωση – συζήτηση για την παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Παιδεία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια (η ομιλία του έγινε στον κινηματογράφο της οικογενειακής επιχείρησής της) η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη συναντήθηκε τόσο με τον πρόεδρο της ΝΔ όσο και με τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κομματικού κλιμακίου που ήλθε για την επίσκεψη και σίγουρα δεν συζήτησαν μόνο για το “πόσο κόσμο είχε η εκδήλωση” ούτε αντάλλαξαν απλώς χειραψίες.

Με την ποσόστωση που προαναφέραμε (40%) η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται δύο γυναίκες για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη η κα Βλαχογιάννη δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει ως υποψήφια βουλευτής και αναμένονται μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, που μάλλον θα γίνουν πιο σύντομα από όσο υπολογίζονταν αρχικά.

Οπότε, κι εμείς αναμένουμε…

1 Comment

 • 1) ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
  2) ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ
  3) ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΙΑ
  4) ΜΠΙΛΗΣ
  5) ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

  ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up