ΒΕΡΟΙΑ posted by

Συναντήσεις της Γεωργίας Μπατσαρά με πολίτες της γειτονιάς και των χωριών του δήμου Βέροιας

Συναντήσεις της Γεωργίας Μπατσαρά με πολίτες της γειτονιάς και των χωριών του δήμου Βέροιας

Εντείνει και διευρύνει την επικοινωνία της, με τους πολίτες του δήμου Βέροιας η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά, επικεφαλής του συνδυασμού ‘Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη’, ξεκινώντας και επισκέψεις- συναντήσεις στα χωριά του δήμου και σε συνοικίες της Βέροιας. Μετά τη συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε συνάντηση στο καφενείο «Γουτσίκα» στη Βέροια όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι συνεργάτες της Γεωργίας Μπατσαρά, η υποδοχή των πολιτών στην ίδια και στους υποψηφίους της αποδεικνύεται ιδιαίτερα θετική καθώς την υποδέχονται με ικανοποίηση όπως διαπιστώθηκε και από τις πρόσφατες συναντήσεις της, όπου εκτός των άλλων είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να καταγραφούν ζητήματα για την καθημερινότητα στην πόλη της Βέροιας, τη λειτουργία του δήμου και τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης.

Η Γεωργία Μπατσαρά ευχαριστεί τους πολίτες για την εποικοδομητική συζήτηση που έχει μαζί τους και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις επισκέψεις που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου, θέλουμε να νοιώσουμε τον παλμό της κάθε γειτονιάς του δήμου Βέροιας, να καταγράψουμε προβλήματα, να προσθέσουμε και να βελτιώσουμε τις προτάσεις μας, έτσι ώστε όταν μας εμπιστευθεί ο λαός τη διοίκηση του δήμου να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο πρωτοβουλιών και λύσεων, βγαλμένα μέσα από τους ίδιους τους πολίτες. Είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις, να βελτιώσουμε προβλήματα της καθημερινότητας και να βάλουμε τον δήμο Βέροιας μέσα σε μια αναπτυξιακή τροχιά αξιοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up