ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ικανοποίηση και στην Ημαθία για την πλήρη δικαίωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου

Ικανοποίηση και στην Ημαθία για την πλήρη δικαίωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου

Ως “επιβεβαίωση της χυδαίας συκοφαντίας” χαρακτηρίζει ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, την αρχειοθέτηση του σκέλους που τον αφορά στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, τονίζοντας ότι “σκόπιμα και μεθοδευμένα επεδίωξαν την ενοχοποίησή του για να υπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα”.

Η “απαλλαγή” και η πλήρης δικαίωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου είναι μια εξέλιξη που σκόρπισε ιδιαίτερη ικανοποίηση και στους πολυπληθείς και διαχρονικούς φίλους του, στην Ημαθία (η γυναίκα του, Ευδοξία Μπασδεκοπούλου κατάγεται από το Νεόκαστρο) οι οποίοι ποτέ δεν έπαψαν να στέκονται σταθερά στο πλευρό του, τόσο στα καλά όσο και στα… δύσκολα.

“Ευθύς εξ αρχής, δήλωσα με καθαρή και ήρεμη τη συνείδησή μου την απόλυτη αθωότητά μου. Σήμερα επιβεβαιώνεται με τον πλέον κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο από την ελληνική δικαιοσύνη ότι επρόκειτο για κακόβουλη σπίλωση και χυδαία συκοφαντία” ανέφερε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος σχετικά με την υπόθεση και εξέφρασε τη λύπη του “για εκείνους, οι οποίοι -όπως τονίζει- σκόπιμα και μεθοδευμένα επεδίωξαν την ενοχοποίησή του για να υπηρετήσουν προσωπικές σκοπιμότητες και κομματικά συμφέροντα”.

“Με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα συμπράττω στην πρώτη γραμμή του αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα ισότιμη και ισοδύναμη μεταξύ των εταίρων της στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης” καταλήγει ο κ. Λυκουρέντζος στη δήλωσή του, ευχαριστώντας όλους εκείνους, οι οποίοι -όπως λέει- ουδέποτε αμφέβαλαν για την ακεραιότητά του και τον στήριξαν με την εμπιστοσύνη τους και τη συμπαράστασή τους.

Όπως μας πληροφόρησαν από το περιβάλλον του Αρκάδα πολιτικού, είναι πολύ πιθανόν στις ημέρες του Πάσχα να επισκεφθεί και την Ημαθία (το Νεόκαστρο βασικά) και σίγουρα θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν μαζί του, πολύ περισσότερα για όλα τα παραπάνω και σίγουρα πολλά ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up