ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η επίσκεψη Γιαννούλη στην Ημαθία επιβεβαίωσε την πλήρη ενσωμάτωση του Άγγελου Τόλκα στον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Η επίσκεψη Γιαννούλη στην Ημαθία επιβεβαίωσε την πλήρη ενσωμάτωση του Άγγελου Τόλκα στον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Η πρόσφατη περιοδεία στην Ημαθία, του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη (που υποστηρίζεται και από τον ΣΥΡΙΖΑ) επιβεβαίωσε ανάμεσα στα άλλα και την πλήρη “ενσωμάτωση” του Άγγελου Τόλκα στον εσωκομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. Ο ναουσαίος υφυπουργός συμμετείχε ενεργά σε όλη την κινητοποίηση, στην οργάνωση και στις επισκέψεις της περιοδείας, μαζί με τους τρεις βουλευτές της Ημαθίας, την κομματική οργάνωση και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και γενικά είχε ενεργή συμμετοχή αλλά και ισότιμη αντιμετώπιση. Κι απ΄ότι φάνηκε, στην περιοδεία του Χρήστου Γιαννούλη που αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στην περιοχή της Νάουσας, συμμετείχαν τα 4/6 του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας (Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης, Χρήστος Αντωνίου και Άγγελος Τόλκας).

Άντε με το καλό και μια επίσκεψη στην περιοχή της Βέροιας, για να “ενσωματωθεί” και ο … 5 από τους 6 του συνδυασμού (ο Γιώργος Κάκαρης) ώστε να μας απομείνει ο… “γρίφος” για το “6” ή μάλλον η… “6” του συνδυασμού.
Σιγά τον γρίφο δηλαδή όμως όλα με την ώρα τους!

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Σε σχέση τώρα με την “ουσία” της περιοδείας του Χρήστου Γιαννούλη στην Ημαθία, έγιναν γνωστά τα εξής:

Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας του ‘Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων’ του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επισκοπής, αποτέλεσαν μαζί με το νοσοκομείο Νάουσας τους σταθμούς της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Ημαθία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος ΓιαννούληςΟ επικεφαλής του συνδυασμού ‘Κοιτάμε Μπροστά’, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Ημαθία, τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελο Τόλκα, τους τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ (Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστο Αντωνίου και Γιώργο Ουρσουζίδη), τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού κ.ά.

Στο Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων ο Χρήστος Γιαννούλης διαβεβαίωσε τους ερευνητές του Ινστιτούτου ότι «υψηλή προτεραιότητα για τον συνδυασμό μας, αλλά και για εμένα προσωπικά είναι η ενίσχυση, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, των δομών που προωθούν την έρευνα και την καινοτομία». Οι επιστήμονες του Ινστιτούτου εξέφρασαν την αγωνία τους για τα μηχανήματα που ανέλαβε να τους διαθέσει η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του μοναδικού χρηματοδοτικού προγράμματος στο οποίο έχουν ενταχθεί και τα οποία περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παρέθεσαν στον επικεφαλής του συνδυασμού ‘Κοιτάμε Μπροστά’ τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με σημαντικότερο αυτό της υποστελέχωσης του Κέντρου Έρευνας.

Για την πορεία των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων της Ημαθίας, ειδικά μετά το κλείσιμο της αγοράς της Ρωσίας, ενημερώθηκε ο κ. Γιαννούλης κατά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής, στον οποίο συμμετέχουν 250 παραγωγοί.

«Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την εξαγωγή των προϊόντων της Ημαθίας στις αγορές της Ευρώπης, αλλά και στις παγκόσμιες αγορές και θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία…» υπογράμμισε ο Χρήστος Γιαννούλης απευθυνόμενος στα στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το νοσοκομείο Νάουσας επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, πρώτος σταθμός περιοδείας του στην Ημαθία. Μαζί του οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Χρήστος Αντωνίου και Γιώργος Ουρσουζίδης, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθιας με τον συνδυασμό ‘Κοιτάμε Μπροστά’ Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Σάκης Χειμώνας και Τάκης Ρίζος. Ο κ. Γιαννούλης ενημερώθηκε για την κατάσταση στο νοσοκομείο από την διοικητή Τάκη Μαυρογιώργο.

«Ήταν η κινητοποίηση των πολιτών της Νάουσας που απέτρεψε το προδιαγεγραμμένο κλείσιμο του νοσοκομείου από τους υπουργούς Υγείας των προηγούμενων κυβερνήσεων», επισήμανε στο Χρήστο Γιαννούλη, ο διοικητής του νοσοκομείου Ημαθίας, ο οποίος τόνισε παράλληλα: «Ενώ η διοίκηση Τζιτζικώστα δεν έχει εκταμιεύσει ούτε ένα ευρώ, τόσο για την επέκταση του νοσοκομείου σε νέα πτέρυγα, όσο και για άλλα έργα, η ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου της Νάουσας έχει φθάσει να είναι τόσο γνωστή για τα αποτελέσματά της στις ανάλογες επεμβάσεις, ώστε να απευθύνονται σε αυτήν ασθενείς από όλη την Ελλάδα. Η νέα περιφερειακή διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας θα στηρίξει το Νοσοκομείο της Νάουσας, προκειμένου να συνεχίσει να αποτελεί ένα λειτουργικό κομμάτι στο δίκτυο της δημόσιας υγείας στην Ημαθία και θα παλέψει για τη δημιουργία Δημόσιου Κέντρου Αποκατάστασης δυναμικότητας 60 κλινών σε παρακείμενο κτίριο», δεσμεύτηκε από την πλευρά του ο Χρήστος Γιαννούλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up