ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δυνατό όνομα συνεργασίας ανακοινώνει ο Ναλμπάντης

Δυνατό όνομα συνεργασίας ανακοινώνει ο Ναλμπάντης

Το έχουμε ξαναγράψει: Ο Κώστας Ναλμπάντης απο τη στιγμή που αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας κινείται πολύ μεθοδικά, ιδιαίτερα οργανωμένα και κυρίως άκρως αποτελεσματικά. Αυτό σχετίζεται βέβαια με το πλήρως εναρμονισμένο και δραστήριο επιτελείο του, έχει όμως κύρια σχέση με την προσωπική αντίληψη του Κώστα Ναλμπάντη ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας είναι πάνω απο όλα μια κυρίαρχη υπόθεση των πολιτών του, συλλογικά και σε βάση συγκλίσεων και συνεργασιών ώστε να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις στα μεγάλα προβλήματα αλλά και στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο απηύθυνε έγκαιρα ειλικρινές μήνυμα συνεργασίας σε όλο το δημοκρατικό φάσμα, θέλοντας να ενώσει δυνάμεις και να δημιουργήσει συνθήκες ευρείας πλειοψηφίας. Το κάλεσμά του, μαθαίνουμε ότι γνωρίζει απήχηση και βρίσκει ανταπόκριση. Μάλιστα αναμένεται να δοθεί ένα πρώτο “δείγμα” σύντομα, με την ανακοίνωση μιας συνεργασίας που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Είναι ένα “δυνατό” όνομα που στην πλευρά του Κώστα Ναλμπάντη θα προσθέσει ειδικούς “πόντους” στη δε πλευρά των αντιπάλων του, σίγουρα δεν θα “αρέσει” ως εξέλιξη.

Αναμένουμε…

1 Comment

  • Παει κ το νησι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up