ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Σωτήρης Νικόπουλος για τον Στέφανο Δελιόπουλο: «Σε τιμούμε στο Κεφαλοχώρι αλλά λίγοι θα συνταχθούν μαζί σου»

Σωτήρης Νικόπουλος για τον Στέφανο Δελιόπουλο: «Σε τιμούμε στο Κεφαλοχώρι αλλά λίγοι θα συνταχθούν μαζί σου»

Σε δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά του προχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Αξίζουμε καλύτερα» του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη, Σωτήρης Νικόπουλος. 

Στη δήλωσή του αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος με τον Κώστα Ναλμπάντη ενώ απευθύνεται και στον συγχωριανό του Στέφανο Δελιόπουλο και την «λάθος» επιλογή του, όπως λέει, να είναι υποψήφιος με τον Παναγιώτη Γκυρίνη. 

Διαβάστε τη δήλωση: 

Όλοι στο Κεφαλοχώρι τιμούμε τον Στέφανο Δελιόπουλο, όμως πάρα πολλοί λίγοι θα συνταχθούν με την λάθος επιλογή του να ακολουθήσει την πενταετία ΓΚΥΡΙΝΗ. Η οποία εκτός της εγκατάλειψης του τόπου, μετέτρεψε το χωριό σε σεληνιακό τοπίο ενός, επικίνδυνου για την δημόσια υγεία και το περιβάλλον, σκουπιδότοπου στην περιοχή του Αλιάκμονα.

Οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες, όχι μονάχα δεν ανεχόμαστε την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά επιμένουμε κι αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, ζητώντας από μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ με τον Κώστα Ναλμπάντη Δήμαρχο, να βγάλουμε τον τόπο μας από την απομόνωση.

Γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

4 Σχόλια

  • Who is nikopoulos?Κώστα πολύ σε στεναχωρεί ο ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  • Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Νικόπουλος;

  • Οι πολιτικές αρέσουν στο κόσμο οι μικροπολιτικές όμως όχι. Ο καθένας θα κριθεί από την κοινωνία δεν χρειάζονται σχόλια τέτοιου είδους.. Από πότε κ. Νικόπουλε γίνατε Άγγελος της τοπικής κοινότητας;;;; Και επειδή οι γραμματικές σας γνώσεις είναι λίγες με τον όρο άγγελο εννοώ την μεταφορά μυνημάτων!!! Αν νομίζετε ότι θα κερδίσετε κάτι γελιέστε!!!!

  • εσύ μάλλον ΄έχεις θέμα με τις ορθογραφικές σου γνώσεις , θα μας στραβώσεις. (μηνυμα είναι το σωστό όχι μυνημα). Θέλετε να γράφετε κιόλας , αγράμματοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up