ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Η πρώτη δήλωση του Παναγιώτη Μεσσαλά για την υποψηφιότητά του

Η πρώτη δήλωση του Παναγιώτη Μεσσαλά για την υποψηφιότητά του

Την πρώτη του δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά του έκανε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μεσσαλάς.

Στη δήλωσή του ο κ. Μεσσαλάς αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν να συστρατευτεί με τον συνδυασμό «Αξίζουμε καλύτερα» και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ναλμπάντη.

Διαβάστε τη δήλωση:

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι κομμάτι της ζωής μου. Για περίπου 30 χρόνια είμαι  δημοτικός υπάλληλος δίνοντας πάντα την ψυχή μου για την εξυπηρέτηση του πολίτη. Στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα τα παιδιά μου είχα τη χαρά να βρεθώ και στην διοίκηση του Δήμου μας με Δήμαρχο τον Μπάμπη Γκιόνογλου.

Στην παρούσα φάση νιώθω ότι η ανάληψη του Δημαρχιακού θώκου από τον Κώστα Ναλμπάντη θα βάλει το Δήμο μας σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης δημιουργώντας το Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε.

Βάζω λοιπόν πλάτη σ αυτή την προσπάθεια και γίνομαι συνοδοιπόρος του Κώστα Ναλμπάντη δίνοντας έναν έντιμο αγώνα γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

3 Σχόλια

  • KAI OI TΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!! ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ

  • Πριν από κάμποσα χρόνια πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ήταν ο Παναγιώτης Μεσαλάς και φορούσε μια γαλάζια ριγωτή γραβάτα. Την ίδια περίοδο πρόεδρος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ήταν ο Κώστας Ναλμπάντης και φορούσε μια καταπράσινη γραβάτα. Οι συγκρούσεις των δύο προέδρων τότε ήταν ομηρικές. Όσοι έχουν λίγη μνήμη στον τόπο αυτό πρέπει να θυμούνται τις χωριστές συγκεντρώσεις των δύο νεολαιών, την εχθρότητα που υπήρχε ανάμεσά τους και υποχρέωνε την Αστυνομία να παίρνει πάρα πολύ αυστηρά μέτρα για να μην υπάρξει κάποια σύγκρουση με άγνωστες και απρόβλεπτες συνέπειες. Τώρα οι πρώην …θανάσιμοι αντίπαλοι είναι συνεργάτες για το καλό μας, φανταζόμαστε. oh temrora oh mores!

  • οτι να ναι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up