ΒΕΡΟΙΑ posted by

Στην “αρένα” του… Σταρ!

Στην “αρένα” του… Σταρ!

Σε αρένα καταμέτρησης εντυπώσεων των υποψηφίων δημάρχων Βέροιας τείνει να εξελιχθεί η αίθουσα του κινηματογράφου “Σταρ” της Βέροιας. Εκεί πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση- ομιλία ο Αντώνης Μαρκούλης, στον ίδιο χώρο χθες Τετάρτη μίλησε και ο Παύλος Παυλίδης (φωτο) σε μια εξίσου μεγάλη συγκέντρωση.

Θα κάνει άραγε το ίδιο και ο Κώστας Βοργιαζίδης για να συμμετέχει στο challenge των εντυπώσεων ; Μήπως θα επιχειρήσει το ίδιο και η Γεωργία Μπατσαρά;

Ή μήπως τώρα που διαπιστώθηκε ότι το “Σταρ” γεμίζει κάποιοι θα επιχειρήσουν να κάνουν αναβάθμιση στο level των εντυπώσεων και θα στρέψουν το βλέμμα τους σε άλλους χώρους και σε άλλα ¨μαρμαρένια αλώνια”.

Για την ώρα η Γεωργία Μπατσαρά θα κάνει συγκέντρωση στο εκλογικό κέντρο της, το Σάββατο που μας έρχεται (20 Απριλίου) ώρα 20:00 για τα εγκαίνια του χώρου που βρίσκεται ψηλά στη Μητροπόλεως (Μητροπόλεως 10 και Ελευθερίας γωνία) ενώ για τους Κώστα Βοργιαζίδη και Γιάννη Παπαγιάννη δεν έχουμε κάτι να σας πούμε διότι φαίνεται ότι μας έχουν “κομμένους” από τη λίστα των αποδεκτών τους. Είναι κι αυτό μια… “επιλογή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up