ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κρατά χαμηλά τη μπάλα, όμως…

Κρατά χαμηλά τη μπάλα, όμως…

Για τους φίλους του, ο Τάσος Μπαρτζώκας είναι ένας πολιτικός που δικαιούται να είναι μπροστά, ένας πολιτικός που ο κόσμος αξίζει να τον ακολουθεί και να τον εμπιστεύεται. Αλλά και για κάποιους που συνηθίζουν να μιλούν με όρους της εποχής, ο νεαρός δικηγόρος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι το next big thing της πολιτικής στην Ημαθία.

Και οι δύο πλευρές έχουν χειροπιαστά επιχειρήματα για να στηρίξουν την άποψή τους, για τον Τάσο Μπαρτζώκα και όπως τονίζουν ανάμεσα σε άλλα, ο σύγχρονος τρόπος που αντιλαμβάνεται την πολιτική, η ειλικρίνεια με την οποία επικοινωνεί με τον κόσμο, η αμεσότητα που έχει με τους νέους ψηφοφόρους και οι επιλογές που κάνει σε πρόσωπα και καταστάσεις, είναι προσόντα που χτίζουν ένα πολύ θετικό προφίλ πολιτικού, στα μάτια ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου που δεν περιορίζεται μόνο στους ψηφοφόρους και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μου.

Ο ίδιος ο Τάσος Μπαρτζώκας, σε σχέση με όλα τα παραπάνω αρκείται στο  να κρατά “χαμηλά τη μπάλα”. Όμως για όσους γνωρίζουν από… “μπάλα”, αυτό είναι προσόν των… “μπαλαδόρων”!

Στη φωτογραφία, ο πολιτευτής της ΝΔ και όπως θεωρείται σίγουρο, σύντομα και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, σε χαρακτηριστική φωτογραφία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up