ΒΕΡΟΙΑ posted by

Τρίτη και “καλύτερη” ή τρίτη και… “φαρμακερή” (?)

Τρίτη και “καλύτερη” ή τρίτη και… “φαρμακερή” (?)

Κάτι σαν… “πήγε, είδε και απήλθε” φαίνεται πως ήταν τελικά το πέρασμα του Θεόφιλου Κορωνά απο τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας (το λες και… “πέρασε και δεν ακούμπησε”) τον πολιτικό χώρο στον οποίο κάποια στιγμή είχε ακουστεί μέχρι και ότι μπορεί να ήταν υποψήφιος βουλευτής του στην Ημαθία.

Τελικά οι δημοτικές εκλογές και οι “έπιλογές” περί αυτών αποδείχθηκαν ισχυρότερη “δύναμη έλξης” και ο Θεόφιλος Κορωνάς στεκόμενος αταλάντευτα στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη επέλεξε να συνεχίσει μαζί του και να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ αφού το κυβερνών κόμμα όχι μόνο αποφάσισε να υποστηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Μαρκούλη αλλά έχει εξελιχθεί και σε έναν απο τους βασικώτερους πολέμιους του σημερινού δημάρχου Βέροιας (αν όχι ο βασικώτερος, μαζί με τον Παύλο Παυλίδη που ναι μεν δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όμως κινείται το ίδιο σκληρά αντιπολιτευτικά).

Η υποστήριξη μάλιστα που παρέχει ο Θεόφιλος Κορωνάς προς τον Κώστα Βοργιαζίδη συνεχίζεται με την εκ νέου υποψηφιότητα του, στον συνδυασμό του δημάρχου “Δράση με Γνώση”. Το ανακοίνωσε μάλιστα και μέσω δήλωσής του, που αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες. Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου, στις δύο προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Για άλλη μία φορά λοιπόν, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας , καθώς θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Δράση με Γνώση» του Κώστα Βοργιαζιδη, προσδοκώντας να ολοκληρώσουμε το έργο που αναλάβαμε και να εκπληρώσουμε το όραμα μας για την πόλη μας. Η τρίτη φορά λοιπόν με την βοήθεια σας …να είναι η καλύτερη. Σίγουρα για μένα, θα είναι η τελευταία, καλό αγώνα να έχουμε”.

Θα προσέξατε προφανώς ότι στην παραπάνω δήλωση, ο Θεόφιλος Κορωνάς διευκρινίζει ότι η “τρίτη φορά” υποψήφιος θα είναι και η τελευταία, ελπίζοντας ότι θα είναι και η “καλύτερη”. Ενδέχεται όμως και η… “φαρμακερή” λέμε εμείς…
Το για ποιόν ή για ποιούς, θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up