ΗΜΑΘΙΑ posted by

Κώστας Καλαϊτζίδης: Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, μόνο με καθαρές κουβέντες, προχωράμε μαζί, νικάμε μαζί

Κώστας Καλαϊτζίδης: Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, μόνο με καθαρές κουβέντες, προχωράμε μαζί, νικάμε μαζί

«Με καθαρές κουβέντες, προχωράμε ΜΑΖΙ, νικάμε ΜΑΖΙ». Με τη φράση αυτή, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, επέλεξε να στείλει το δικό του διαδικτυακό μήνυμα, μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στον τρόπο που ασκεί την πολιτική του όχι ως «επαγγελματίας πολιτικός» αλλά ως άνθρωπος της καθημερινότητας με «απλές και καθαρές κουβέντες» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Έγραψε  σχετικά:

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε πρόκειται να γίνω. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, είμαι άνθρωπος της αγοράς και της προσπάθειας. Γι’ αυτό οι απλές και οι καθαρές κουβέντες αλλά και το έργο μας στην Ημαθία είναι η δύναμη που έχω για να πάω κόντρα σε όσα κάνουν την πολιτική επάγγελμα. Είμαι όμως και αισιόδοξος ότι οι καθαρές κουβέντες και η αναπτυξιακή προσπάθεια που κάνουμε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, βρίσκουν σύμφωνη τη μεγάλη πλειοψηφία της Ημαθίας. Κι αυτός είναι ο λόγος που προχωράμε ΜΑΖΙ, που νικάμε ξανά ΜΑΖΙ.»

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Καλαϊτζίδης, όλα τα παραπάνω, όχι μόνο τα νιώθει αλλά τα εφαρμόζει καθημερινά όχι στα «ψεύτικα» αλλά ως στάση ζωής.
Αυτό βέβαια του το αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι διότι όλοι τους, βλέπουν στο πρόσωπό του, έναν που λέει την αλήθεια (υπάρχουν και τέτοιοι…)
Να τα λέμε κι αυτά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up