ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κώστας Ναλμπάντης: “Δεν με νοιάζει ο δεύτερος”! (βίντεο)

Κώστας Ναλμπάντης: “Δεν με νοιάζει ο δεύτερος”! (βίντεο)

Με ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο μαθαίνουμε ότι προχωρά και ολοκληρώνει την κατάρτιση του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης. Ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τα ανοίγματα που κατάφερε να κάνει σε όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού τόξου και να συγκροτήσει έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό που υποστηρίζεται ευρύτερα και όπως πληροφορούμαστε ετοιμάζει σύντομα και άλλες αντίστοιχες… “εκπλήξεις”!

Πρόσφατα μάλιστα μιλώντας στη web τηλεόραση του alexandreia-gidas.gr εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα κόψει πρώτος το νήμα στη κούρσα της πρώτης Κυριακής των δημοτικών εκλογών της Αλεξάνδρειας και πρόσθεσε κάτι ακόμη. Δεν τον ενδιαφέρει ο “δεύτερος” ούτε κι έχει κάποια “προτίμηση” για αυτόν.

“Δεν με νοιάζει ποιος θα είναι δεύτερος” τόνισε στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάσο Ντουμουχτσή σημειώνοντας ότι είναι σίγουρος πως θα είναι πρώτος και στη δεύτερη Κυριακή και θα εκλεγεί δήμαρχος Αλεξάνδρειας στηριζόμενος στις δυνάμεις ψηφοφόρων που θα συγκεντρώσει και θα προσελκύσει ο ίδιος ο συνδυασμός του και όχι στηριζόμενος σε συμπληρωματικές δυνάμεις άλλων που θα έχουν αποτύχει να εκλεγούν στον δεύτερο γύρο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και με… νόημα.

Σαφής και κατανοητός ο Κώστας Ναλμπάντης όπως πάντα.

Για κάποιους “άλλους” δεν ξέρουμε που ένα μήνα πριν τις εκλογές ήδη ξέρουν ότι «μέχρι εδώ» ήταν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up