ΗΜΑΘΙΑ posted by

Στο μεγαλοβδομαδιάτικο πάνε- έλα οι “Πράξεις” για να “κλείσει” το ψηφοδέλτιο και στην Ημαθία

Στο μεγαλοβδομαδιάτικο πάνε- έλα οι “Πράξεις” για να “κλείσει” το ψηφοδέλτιο και στην Ημαθία

Ολοκληρώθηκε το διήμερο που μας πέρασε (Παρασκευή 19/4 και Σάββατο 20/4) η διημερίδα που διοργάνωσε ο συνδυασμός “Πράξεις για τη Μακεδονία”, του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου (που κατεβαίνει και με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ) και αφορούσε τον διάλογο σχετικά με το συνολικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ήδη ο Χρήστος Παπαστεργίου έχει ολοκληρώσει έναν πρώτο κύκλο επισκέψεων σε όλες τις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας κι εκείνο που τώρα προέχει για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, είναι η ολοκλήρωση της σύνθεσης του συνδυασμού του, ώστε να προχωρήσει η επόμενη φάση του προεκλογικού σχεδιασμού του, όπου προβλέπονται ανοιχτές συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες κάθε περιφερειακής ενότητας και παρουσιάσεις υποψηφίων.

Κάτι που εάν το αξιολογήσουμε με βάση τις πληροφορίες που έχουμε από την Ημαθία και την εδώ κίνηση του συνδυασμού, σίγουρα το πάμε για μετά το Πάσχα. Εννοείται βέβαια ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα οι συζητήσεις και οι επαφές θα ενταθούν ώστε να “κλείσουν” οι εκκρεμότητες που σε σχέση με την περιοχή μας, μάλλον προς Νάουσα μεριά φαίνεται να υπάρχουν κι εκεί θα επικεντρωθεί το μεγαλοβδομαδιάτικο πάνε- έλα.

Αναμένουμε…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up