ΒΕΡΟΙΑ posted by

Αντώνης Μαρκούλης: «Λιτά» εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Αντώνης Μαρκούλης: «Λιτά» εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του εγκαινίασε χθες στη Βέροια ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Ο χώρος βρίσκεται στην οδό Εληάς 6 και παρ΄όλο που είναι σε ένα ιδιαίτερο κεντρικό σημείο της πόλης, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε χθες για την τελετή δεν είχε καμία σχέση με τις μαζικές συγκεντρώσεις που μέχρι τώρα μας έχει συνηθίσει ο Αντώνης Μαρκούλης. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του υποψήφιου δημάρχου Βεροιας αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη κοινοποίηση κόσμου (με προσκλήσεις, δημοσιεύσεις, τηλέφωνα κλπ).

Η τελετή ήταν σύντομη, λιτή τελετουργικά και μεταξύ άλλων, πέρα από τους υποψήφιους του συνδυασμού, ήταν εκεί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και στελέχη του κόμματος από τη Βέροια, φίλοι του Αντώνη Μαρκούλη και αρκετοί φίλοι των υποψηφίων.

Ο ίδιος ο Αντώνης Μαρκούλης περιορίστηκε σε ένα σύντομο χαιρετισμό, ευχαριστώντας τους παριστάμενους, που για μια ακόμη φορά έδειχναν να έχουν ιδιαίτερη αισιοδοξια για το αποτέλεσμα των δημοτικων εκλογων και του συνδυασμού τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up