ΗΜΑΘΙΑ posted by

Χρήστος Γιαννούλης: Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα της Κεντρικής Μακεδονίας

Χρήστος Γιαννούλης:  Θα στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα της Κεντρικής Μακεδονίας

«Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα και να ανοίξουμε δρόμους εντός και εκτός της χώρας για τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που μένουν, επιμένουν και προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον τόπο τους» δήλωσε απο το Κιλκις όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά»

Στο ίδιο πλαίσιο, σε επίσκεψή του στη Γουμένισσα και σε ιδιωτικό οινοποιείο, αναφερόμενος στα τοπικά κρασιά της Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα στο ξινόμαυρο υποστήριξε και τα παρακάτω: «Το κρασί της περιοχής, με ετικέτα ονομασίας προέλευσης, κάνει γνωστές τις δύο τοπικές ποικιλίες σταφυλιών, ξινόμαυρο και νεγκόσκα στα πέρατα της γης. Τα ελληνικά κρασιά πρέπει να στηριχθούν από τους φορείς και λειτουργούς του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης, ώστε να βρουν τη θέση τους στην παγκόσμια αγορά. Αυτή είναι η αξία και η δυναμική τους».

«Στηρίζουμε την πρωτογενή παραγωγή και κάθε κοινή προσπάθεια νέων αγροτών» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης. «Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με τα χρηματοδοτικά εργαλεία του επόμενου προγράμματος επενδύσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας» τόνισε και στις δύο περιπτώσεις ο Χρήστος Γιαννούλης, θέση αξιοπρόσεκτη και άξια αναφοράς απο τον υποψήφιο ενός κομματικού χώρου (ΣΥΡΙΖΑ) που μέχρι πρόσφατα δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες εκδηλώσεις υποστήριξης του ιδιωτικού τομέα και της επιχειρηματικότητας.

Σημεία των (προεκλογικών) καιρών ή μήπως στερνή μου γνώση;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up