ΒΕΡΟΙΑ posted by

Γιώργος Κάκαρης: Υποψήφιος με τον Αντώνη Μαρκούλη, «για να φύγει ο δήμος Βέροιας απο τη μιζέρια και την αδράνεια» όπως τονίζει σε δήλωσή του

Γιώργος Κάκαρης: Υποψήφιος με τον Αντώνη Μαρκούλη, «για να φύγει ο δήμος Βέροιας απο τη μιζέρια και την αδράνεια» όπως τονίζει σε δήλωσή του

Στο πλευρό του Αντώνη Μαρκούλη για την υποψηφιότητά του, ως δήμαρχος Βέροιας, βρίσκεται δυναμικά κι απο την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Κάκαρης.
Θέλοντας μάλιστα να ενισχύσει την προσπάθεια στον μέγιστο βαθμό αποφάσισε να είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αν και σε μερικούς μήνες, όπως ακούγεται έντονα, αναμένεται ότι θα είναι και υποψήφιος βουλευτής, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.

Παρά τη νεαρή ηλικία του, ο Γιωργος Κάκαρης έχει ήδη στο ενεργητικό του δύο θητείες δημοτικού συμβούλου καθώς εκλέχθηκε με τους συνδυασμούς της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και του Κώστα Βοργιαζίδη (σήμερα είναι ανεξάρτητος) και σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο στην τωρινή προεκλογική προσπάθεια του Αντώνη Μαρκούλη όσο και μετέπειτα πάντα ανάλογα με τις εξελίξεις (για τον Μαρκούλη και για τον ίδιο προσωπικά).

Σε σχέση με την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος, ο Γιώργος Κάκαρης δήλωσε τα εξής:

Γνωρίζοντας και κατανοώντας ότι ο κόσμος δεν έχει την διάθεση, ούτε το χρόνο να ασχολείται με τις εκλογές, έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου. Τα χρόνια των μνημονίων δημιούργησαν πλήθος προβλημάτων και μαρασμό στην περιφέρεια. Το μέλλον είναι στα χέρια των πολιτών που με υπευθυνότητα πρέπει να επιλέξουν ικανούς, εργατικούς και συνεπείς συμπολίτες για τη νεα δημοτική αρχή. Αυτές οι εκλογές σηματοδοτούν μια νεα αρχή με την εφαρμογή του «Κλεισθένη» να δίνει ενα τέλος στην ασυδοσία των Δημάρχων. Συμμετέχω στη διαδικασία των εκλογών, γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την αποφασιστικότητα και την ικανότητα να τα διορθώσουμε.
Φίλε συμπολίτη, η ψήφος σου είναι επιλογή που κρίνει την πρόοδο του τόπου αλλά και την καθημερινότητα σου για τα επόμενα 4 χρόνια. Έχοντας δείξει προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά, συνέπεια, αποφασιστικότητα και απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα σε καλώ να στηρίξεις την προσπάθεια μου μέσα απο την παράταξη «Προτεραιότητα στον Πολίτη»- Αντώνης Μαρκούλης. Σε καλώ μαζί με εμένα να στηρίξεις την προσπάθεια και των άλλων νέων ανθρώπων του συνδιασμού μας, που έχουν την διάθεση να προσφέρουν στον τόπο. Ο συνδιασμός μας με επικεφαλής τον Αντώνη Μαρκούλη κάνει την προσπάθεια να πετάξει απο το δήμο μας την μιζέρια, την αδράνεια και με αποφασιστικότητα να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει, με αισθητική, πεζοδρόμια, πάρκα, διαβάσεις και γειτονιές όπως σε αντίστοιχες Ευρωπαικές πόλεις. Ένας δήμος ανθρώπινος, αντάξιος της ιστορίας του και της παράδοσης του.
Σας ευχαριστώ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up