ΝΑΟΥΣΑ posted by

Ο Σταύρος Ζάχος υποψήφιος στη Νάουσα με τον συνδυασμό του Νίκου Κουτσογιάννη

Ο Σταύρος Ζάχος υποψήφιος στη Νάουσα με τον συνδυασμό του Νίκου Κουτσογιάννη

Ο Σταύρος Ζάχος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Νάουσας, Νίκου Κουτσογιάννη και μέσω ανοιχτής επιστολής προς τους συνδημότες του, εξηγεί τους λόγους της απόφασής του και θέτει το πλαίσιο των σκοπών και των στόχων για τους οποίους έλαβε αυτή την απόφαση.

Ο Σταύρος Ζάχος είναι γνωστό πρόσωπο για την πολύπλευρη  κοινωνική προσφορά του στη Νάουσα, εργάζεται ως σταθμάρχης στο σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ υπεραστικών Νάουσας, είναι επαγγελματίας στον χώρο των μεταφορών με ιδιόκτητο 9θέσιο λεωφορείο και πολιτικά είναι στέλεχος πρώτης γραμμής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) του κόμματος στο δήμο Νάουσας.

Στην επιστολή του αναφέρει:  

Την αγάπη του για τον τόπο του ο καθένας την εκλαμβάνει διαφορετικά. Για άλλους είναι η συμμετοχή στις γιορτές και τα πανηγύρια, οι φωτογραφίες και τα ευχαριστήρια. Για άλλους πάλι είναι η καθημερινή προσφορά στη Νάουσα και τους ανθρώπους αυτής.

Προσωπικά επέλεξα να μην μπω στο στενό κάδρο των ανθρώπων που στριμώχνονται για μια φωτογραφία, να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ χωρίς να αναζητώ την αναγνώριση και τα μπράβο κανενός. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του δήμου ο δήμαρχος Νικόλαος Κουτσογιάννης, σκοπός μου ήταν να μπορέσω να προσφέρω με κάθε τρόπο ώστε να πάμε τον δήμο Νάουσας, ένα βήμα πιο μπροστά, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο Κοινό μας μέλλον.

Από την πλευρά μου και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω προσπάθησα να βοηθήσω τον τόπο που αγαπώ να ανθίσει και να κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον.

Προσπάθησα να είμαι κοντά σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη, όχι για να αναδειχθώ ή να αποτελέσω παράδειγμα, αλλά ως μια εσωτερική ανάγκη να προσφέρω ότι μπορώ σε αυτούς που μπορώ να βοηθήσω.

Στέκομαι πιστός στις αρχές και τους στόχους που θέσαμε με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ και συμμετέχω ενεργά σε δράσεις και προσπάθειες της ομάδας μας να δώσουμε στη Νάουσα αυτό που της αξίζει.

Από την καθημερινή επαφή μου με τον κόσμο, μπόρεσα να αντιληφθώ τις ανάγκες και τα θέλω του για το αύριο αυτού του Τόπου, ενός Κοινού Τόπου που πρέπει να μας βρει ενωμένους για το καλό της Νάουσας.

Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Κοινού Τόπου στις επερχόμενες εκλογές. Η αγάπη και η προσφορά στον Τόπο και τους ανθρώπους του, για να μπορέσουμε να χαμογελάμε στο αύριο που έρχεται.

Με τιμή
Ζάχος Σταύρος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up