ΝΑΟΥΣΑ posted by

Νίκος Κουτσογιάννης: «Άλλες 836.000 ευρώ στον Δήμο Νάουσας για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου»

Νίκος Κουτσογιάννης:  «Άλλες 836.000 ευρώ στον Δήμο Νάουσας για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου»

Με τίτλο «Άλλες 836.000 ευρώ στον Δήμο μας για την αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου!!!» ο δήμαρχος Νάουσας, Νίκος Κουτσογιάννης ανακοίνωσε την έγκριση πρότασης του δήμου Νάουσας για ένταξη στις χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ του έργου της  ολοκληρωμένης αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας, προϋπολογισμού 836.000 ευρώ.

Αναφέρει σχετικά ο Νίκος Κουτσογιάννης:

Εγκρίθηκε μια ακόμη πρόταση του Δήμου Νάουσας και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, αυτή τη φορά για την ολοκληρωμένη αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νάουσας, προϋπολογισμού 836.000 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν εργασίες ευρείας κλίμακας στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο, από την εποχή που εγκαινιάστηκε – δηλαδή το 1981 !!! Με όραμα και μεθοδικότητα κατορθώνουμε να δημιουργούμε ιδανικές συνθήκες για την άθληση των νέων μας στηρίζοντας το έργο των αθλητικών μας συλλόγων, βελτιώνοντας τις συνθήκες στις υποδομές μας και προσφέροντας έτσι άρτιες υπηρεσίες στους δημότες μας. Κι έπονται νέες εντάξεις έργων που έχει υποβάλλει ο Δήμος μας.

Οι παρεμβάσεις που θα εκτελεστούν στο Κλειστό μας Γυμναστήριο αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου μέσω των κατάλληλων αρχιτεκτονικών και ηλεκτρομηχανολογικών επεμβάσεων, εργασίες συντήρησης εντός και εκτός του κτηρίου, καθώς και καθαίρεση των αυθαίρετων κατασκευών (τμήμα του κυλικείου, αποθήκη, κεραμοσκεπή) προκειμένου να είναι εφικτή η θερμομόνωση του κτιρίου και η έκδοση οριστικής άδειας λειτουργίας που θα επιτρέψει την τέλεση κάθε είδους αγώνων.

Οι εργασίες της μελέτης, που έγινε από την υπηρεσία του Δήμου, περιλαμβάνουν:
Θερμομόνωση στο κέλυφος του κτιρίου
Αντικατάσταση πάνελ οροφής της μεταλλικής στέγης
Αντικατάσταση του συνόλου των κουφωμάτων με συνθετικά, με βελτιωμένα ενεργειακά χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση ηλιακού συστήματος στην οροφή
Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας με εναλλάκτη (boiler) 
Νέα φωτιστικά τύπου LED
Χρωματισμό του κτιρίου
Νέες κερκίδες
Ανακατασκευή του χώρου των αποδυτηρίων
Επιδιόρθωση μεταλλικής περίφραξης στον αύλειο χώρο κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up