ΒΕΡΟΙΑ posted by

«Ο Αντώνης Μαρκούλης θα είναι ένας αξιόλογος δήμαρχος Βέροιας» τόνισε η Κατερίνα Παπακώστα

«Ο Αντώνης Μαρκούλης θα είναι ένας αξιόλογος δήμαρχος Βέροιας» τόνισε η Κατερίνα Παπακώστα

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» του υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας, Αντώνη Μαρκούλη επισκέφθηκε χθες Μ. Παρασκευή η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος του κόμματος Νέα ελληνική Ορμή, Κατερίνα Παπακώστα.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα είναι ο πρώτος πολιτικός φορέας που ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον Αντώνη Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας (ακολούθησαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ κ.α.). Δεν είναι όμως υπερβολή να πούμε ότι η υποστήριξη αυτή συμβάλει και στα κεντροδεξιά ανοίγματα που επιχειρεί (στελεχιακά πάντα) ο ίδιος ο Αντώνης Μαρκούλης, μέσω προσωπικών φίλων του ίδιου και των συνεργατών του αλλά και ανθρώπων που αντιμετωπίζουν την αυτοδιοίκηση ως μια πολυσυλλεκτική προσπάθεια που σίγουρα έχει σαφές πολιτικό στίγμα, όπως το έχει καταστήσει σαφές ο επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», όμως σε ζητήματα της καθημερινότητας, της δημοτικής δράσης και της υποδομής θα λειτουργεί μόνο συλλογικά και αντικειμενικά.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο η υποδοχή της Κατερίνας Παπακώστα χθες στο εκλογικό κέντρο του Αντώνη Μαρκούλη, ήταν ιδιαίτερα θερμή από τον υποψήφιος δήμαρχο, τους συνεργάτες του και υποστηρικτές του, αρκετοί από τους οποίους είχαν σπεύσει εκεί για να υποδεχθούν και να χαιρετήσουν από κοντά την υφυπουργό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ: «Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ»

Το ίδιο ένθερμος ήταν και ο χαιρετισμός που της απηύθυνε ο Αντώνης Μαρκούλης που αφού την καλωσόρισε τόνισε και τα εξής:

«Η Κατερίνα Παπακώστα  μας έχει υποστηρίξει μέχρι σήμερα σε πολλά ζητήματα που απασχολούν την Ημαθία και τον δήμο Βέροιας. Είναι ζητήματα που απασχολούν όλους τους πολίτες καθώς η πολιτική που ασκείται σήμερα στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη είναι παραγωγική και για όλους τους πολίτες. Έχουμε μαζί της και μια συνεργασία για το σημείο του προγράμματος του συνδυασμού μας που αφορά την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας με σύγχρονα μέσα και έχουμε σκοπό να εφαρμόσουμε αμέσως μετά την εκλογή μας, στο δήμο Βέροιας. Κατερίνα σε καλωσορίζουμε στον τόπο που αγαπάς, τη Μακεδονία μας, σε αγαπάμε όλοι και θα σε περιμένουμε πλέον την επόμενη φορά στο δημαρχείο ως δημοτική αρχή όπως πιστεύουμε ότι θα μας αναδείξουν οι συμπολίτες μας και σε ευχαριστούμε»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ: «Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΤΕ»

Η Κατερίνα Παπακώστα αφού ευχήθηκε καλή ανάσταση σε όλους , αναφέρθηκε στις δημοτικές εκλογές και στην υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη τονίζοντας:

«Να πω πρώτα ότι αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου, γιατί είναι σπίτι μου η Ημαθία. Ζούσα στη Βέροια ως φοιτήτρια συνεπώς τη θεωρώ δεύτερο σπίτι μου κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά. Υπό την έννοια αυτή θέλω να προκόβετε και θεωρώ ότι ο Αντώνης Μαρκούλης είναι ένας από τους πολύ προκομμένους αυτής της πόλης και ως δικηγόρος , ως επιστήμονας και ως επαγγελματίας αλλά και ως ενεργός πολίτης.

Και πάνω από όλα Αντώνη, πιστεύω ότι θα είσαι ένας αξιόλογος δήμαρχος , όχι επειδή είσαι φίλος, σε αγαπώ και σε εκτιμώ αλλά επειδή πρώτα από όλα βλέπω πόσοι άνθρωποι σοβαροί, άνδρες, γυναίκες, νέοι άνθρωποι, σε εμπιστεύονται, εμπιστεύονται το όραμα που έχεις και κυρίως επειδή έχεις εμπνεύσει εμπιστοσύνη σε πολίτες που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς  χώρους κι αυτό είναι πάτρα πολύ σπουδαίο. Να σε παραδέχονται και να σε ακολουθούν πολίτες από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και με βάση αυτό να μπορείς να βγεις μπροστά σε μια προσπάθεια και να τη φέρεις σε πέρας με επιτυχία. Και νομίζω ότι είναι καιρός να υπάρξει μια αλλαγή. Όλοι καλοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι . Δεν υπάρχει κανείς που να μην είναι καλός εκτός από εκείνους που είναι καταδικασμένοι, όμως θεωρώ ότι η δική σου υποψηφιότητα έχει ένα στοιχείο που με κάνει να αισθάνομαι με βεβαιότητα ότι θα είσαι ο επόμενος δήμαρχος.

Είσαι αγαπητός στον κόσμο, είσαι κοντά στα προβλήματα, φέρνεις αποτελέσματα ήδη από τώρα που δεν έχεις κάποια ουσιαστική άσκηση εξουσίας, είσαι μεθοδικός, έχεις σχέδιο και πρόγραμμα. Ειδικά για το πρόγραμμα του συνδυασμού σου, για την ασφάλεια του πολίτη και της πόλης, ομολογώ ότι όταν είδα την παρουσίαση της πρότασης σου, κατά τη συνάντηση που είχαμε στο υπουργείο, τόσο εγώ όσο και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για πρόταση ρεαλιστική και μεθοδικά τεκμηριωμένη. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες προτάσεις του συνδυασμού σου. Είδα την πρόταση για τους αγρότες και για άλλα θέματα του δήμου Βέροιας όπου έχεις έναν τέτοιο σχεδιασμό που θα πάει αυτή την πόλη ακόμη πιο ψηλά. Κι αυτό αξίζει διότι η Βέροια είναι «Βασίλισσα του Βορρά» όπως τη λέμε εμείς και την αγαπάμε, όμως θέλουμε και χρειάζεται στα ζητήματα της καθημερινότητας, στα ζητήματα των υποδομών να έχει έναν δήμαρχο σαν εσένα, αγαπητό, κοντά στον πολίτη μ ε σχέδιο, μεθοδικότητα και όραμα. Χρόνια πολλά σε όλους.»

ΠΡΟΣΙΤΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ακολούθησε ενημέρωση της Κατερίνας Παπακώστα από τον Αντώνη Μαρκούλη και τους συνεργάτες του για την πορεία των δημοτικών εκλογών στον δήμο Βέροιας και τον συνδυασμό του, συζητήθηκαν επιμέρους θέματα που σχετίζονται με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» ενώ η υφυπουργός, ιδιαίτερα προσιτή με τον κόσμο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει προσωπικά και με πολλούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και πολίτες που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο του Αντώνη Μαρκούλη ανταλλάσσοντας ευχές με όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up