ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η «βόλτα» στην αγορά της Βέροιας και η… «είσπραξη» του Αντώνη Μαρκούλη

Η «βόλτα» στην αγορά της Βέροιας και η… «είσπραξη» του Αντώνη Μαρκούλη

Άνθρωπος της πιάτσας και ιδιαίτερα επικοινωνιακός ο Αντώνης Μαρκούλης αλλά και μάχιμος δικηγόρος σε συνεχή επαφή με την τοπική αγορά, αισθάνεται πάντα άνετα όταν κυκλοφορεί στους δρόμους και στα στέκια της Βέροιας ενώ το ίδιο «εισπράττει» και από τον κόσμο που συναντά ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις.

Αυτό φάνηκε άλλη μια φορά και από την προεκλογική «βόλτα» που έκανε στην αγορά της Βέροιας, το Μ. Σάββατο, μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού του.  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και οι συνεργάτες του αντάλλαξαν ευχές με τους καταστηματάρχες αλλά και τους πολίτες γενικότερα και τους κάλεσαν όλους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο «Προτεραιότητα στον Πολίτη», τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο με συμπολίτες αποφασισμένους να προσφέρουν γνώσεις, εμπειρία αλλά και τη βούληση με στόχο την ανόρθωση του Δήμου σε όλους τους τομείς.

Σίγουρα δεν θα τον στηρίξουν όλοι που ανταποκρίθηκαν ένθερμα στη συγκεκριμένη  προσέγγιση του Αντώνη Μαρκούλη, διότι πραγματικά ανταποκρίθηκαν και τον χαιρέτησαν ένθερμα όλοι, όμως κι αυτό το «όλοι» είναι ενδεικτικό για την κοινωνική αποδοχή που έχει στον κόσμο της Βέροιας. Σε τι ποσοστό αυτή η αποδοχή θα μεταφραστεί και… εκλογική «είσπραξη» υποστήριξης, απομένουν 25 ημέρες για να φανεί. Τότε θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up