ΗΜΑΘΙΑ posted by

Μια ξεχωριστή φωτογραφία της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και ένα… σχόλιο

Μια ξεχωριστή φωτογραφία της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και ένα… σχόλιο

Μια ξεχωριστή φωτογραφία από το Πάσχα του 1960 (την αναδημοσιεύουμε παρακάτω) με μνήμες από την παιδική ηλικία της, θυμήθηκε και μοιράστηκε μαζί με τους φίλους της, η πρώην δήμαρχος Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. Είναι ένα στιγμιότυπο από μια οικογενειακή επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη όταν μαζί με τον αδελφό της, τον επιχειρηματία Νίκο Ουσουλτζόγλου, είχαν συναντηθεί στο Φανάρι με τον τότε Πατριάρχη Κωνσταντινουπολεως, Αθηναγόρα.

Στην περιγραφή της φωτογραφίας, η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου έγραψε:

«Μέρες που είναι…. Με τα κόκκινα αυγά στο χέρι, στο Φανάρι, στην Πόλη και με τον τότε Πατριάρχη Κωνσταντινουπολεως Αθηναγόρα, ο Νίκος κι η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου το Πασχα του 1960. Σημειωτέον ότι με τον Πατριάρχη είχαμε γενέθλια την ίδια μέρα. Στις 6 Απριλίου. (Ε, τώρα μη μου γράψετε «αντε και… Πατριαρχης!!!)»

Σχόλιο του zoomerang.gr
«Τώρα και Πατριάρχης» σίγουρα δεν θα γράψουν οι φίλοι της όμως… «τώρα και βουλευτής» δεν θα ήταν καθόλου παράξενο να το γράψουν. Κι επειδή αυτό προϋποθέτει πρώτα… υποψηφιότητα, θα μπορούσε να ξεκινήσει και ως «τώρα και υποψήφια βουλευτής Ημαθίας». Με το ΚΙΝΑΛ εννοείται. Καλομελέτα…

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up